Wordt de e-mail niet goed weegegeven? Bekijk de e-mail in je browser
HET IS BIJNA ZOVER!
6 NIEUWE LOCATIES UNIVÉ MAASTRICHTS MOOISTE CITY CENTRE TRAIL
Met nog maar een paar dagen te gaan maken we nog 6 nieuwe locaties bekend! Met deelname aan de City Centre Trail verken je Maastricht op een unieke nieuwe manier, zo ontdek je de pareltjes van de stad op een sportieve manier. Er kan worden gekozen uit drie verschillende afstanden; 7 KM, 9,5 KM en 11 KM. 
Dit jaar brengen we een bezoek aan een gloednieuwe locatie: Loods 5. Loods 5 is gevestigd in de voormalige Sphinxfabrieken, vlak boven het centrum van Maastricht. De voormalige fabriekspanden van Sphinx hebben na bijna twee eeuwen een industriële bestemming nu een retailbestemming gekregen. De woon- en lifestylewinkel is een unieke beleving in de route van Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail. 
 
Wederom zullen we dit jaar door de volgende bekende locaties rennen: het viersterrenhotel The Student Hotel, het filmtheater in het centrum van Maastricht Lumière Cinema en bioscoop Pathé MaastrichtRederij Stiphout gelegen aan de Maas en last but not least de Sphinxpassage waar je langs de historie van de Sphinx in 30.000 tegels rent.
 
Deze locaties zijn opgenomen in alle routes!
De City Centre Trail wil ik niet missen
Fysiotherapie Bronzwear, dé bewegingsspecialist voor jong en oud. 
Sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en kinderfysiotherapie zijn de 3 pijlers van onze praktijk. Vanwege deze 3 specialisaties kunnen wij een unieke combinatie aanbieden waarbij wij ons ook op sportende kinderen en sportieve ouderen kunnen richten. Onze therapeuten hebben tevens jarenervaring in de (top)sport en hardloopwereld, waardoor wij de hulpbehoevende sporter perfect van advies en begeleiding kunnen voorzien.

Bronzwear Fysiotherapie is vrijdag 10 mei te vinden op het finishplein Sphinxcour. Zij kunnen jou na het evenement van de nodige behandeling en vragen voorzien! 
Nog eens terugblikken? Check hier de spetterende aftermovie van de 2e editie van de City Centre Trail op vrijdag 8 juni 2018.
Altijd al eens op een unieke manier kennis willen maken met de historische en bijzondere gebouwen en plekken van Maastricht? Dit is je kans! Geniet optimaal van al het moois dat Maastricht te bieden heeft. Online kun je je nog inschrijven t/m vrijdagochtend 10 mei 09.00 uur. Daginschrijvingen zijn ook nog mogelijk op het evenement zelf tegen de prijs van €25,-. 
Schrijf je snel in voor (een van) beide evenementen!
EXTRA TOEVOEGING AAN ROUTE 
Als toevoeging aan de route van City Centre Trail gaan er muziekgroepen optreden om jullie te voorzien in het nodige extra plezier en energie!

Op de locatie van Rederij Stiphout is de muziekgroep Segura te vinden. Segura is een samba-band die eind jaren '90 van de vorige eeuw ontstaan is vanuit de carnavalstraditie en is uitgegroeid tot één van de grootste samba-bands van Nederland. 

Bij het filmtheater Lumière is de Drumband Kunst door Oefening te vinden. De drumband van KDO is een leuke groep, jonge slagwerkers die het leuk vinden om ook optredens te doen los van het harmonieorkest. Zo begeleiden ze niet alleen de harmonie op straat maar hebben ook hun eigen concertprogramma, nemen deel aan processies en organiseerden in april de eerste Drumbandmiddag van de Maastrichtse HaFaBragroep, dit alles onder de bezielende leiding van instructeur en tamboer-maitre Fred Hitz.
 
Wanneer je door het Mosae Forum rent, zal je opgewekt worden door de jonge band Solomon. De band wordt gevormd rondom de diepe, kenmerkende stem van Koen de Witte. Omlijst door een stuwende ritmesectie, dromerige gitaren en melodieus toetsenspel, neemt Solomon een duik in melancholische wateren. Laat je onderdompelen in pakkende songs met een grootse sound, soms intiem, soms uitgesproken, maar altijd gericht op het licht wat vanaf de oppervlakte naar beneden sijpelt. 
Je ontvangt deze mail van Univé Maastrichts Mooiste. Wil je je afmelden, klik dan op 'afmelden'. 
Univé Maastrichts Mooiste
Withuisveld 8
6226 NV Maastricht
0031(0)43-2030016