Browser versie | Afmelden
100 procent Auto Live
Nog twee weken te gaan tot 100% Auto Live
Met nog twee weken te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang en melden zich telkens nieuwe auto's en toffe acties. Van alles te zien en te doen voor de fanatieke autoliefhebber. Zoals de LED Headlight Battle bij Hilox Lighting, de dirt track van RC Overdose Europe of de top-auto's bij Street Customs. Er komt een Car Care Square met alles over detailling en in het Autocar Theater komen experts aan het woord. De lowriders zijn terug met een Cruise-In en er zijn stuntshows van het 040 BMX Park Demo team. Nog geen tickets, je koopt ze nu met korting.
Lees meer
JBL op Audio Village
Dikke audio winnen!

Naast merken als JVC, Kenwood en Rockford Fosgate is ook JBL dit jaar te vinden op Audio Village. Check de JBL Stage series en de nieuwe Basspro series Subwoofer, of de nieuwe JBL Lamborghini demo-auto. Audio Village verhuist naar hal 1 van het evenement. Daar vind je ook een nieuwe naam als Symfoni Audio!

 

Wil jij kans maken op een vette audio make-over tijdens 100%? Luister dan zeker naar SLAM! en doe mee via de actiepagina (actie loopt tot en met 4 oktober). Je maakt kans op een van de 4 nieuwe audiosets, die in een battle over twee dagen live op 100% vakkundig worden ingebouwd door teams van United Carshops.

 

Lees update
Ga naar slam.nl
Showcars present
WIN: mee in de Drift Taxi

Een van de vele showcars die te zien zijn op 100% is deze S2000. Deze wagen heeft een aantal heel bijzondere aanpassingen ondergaan. Is het een kanshebbers op de 'Best Of Show 2018', powered by Pioneer, voor dit jaar? Lees de update of check 'm op 100%!

 

Durf jij het aan en wil jij dé ultieme autobeleving? Maak nu kans op een om in te stappen bij een van de drifters in de outdoor Action Arena powered by Nankang! Alleen voor de échte dare devils! Ga nu naar de Facebookpagina van 100% en doe mee!

 

Lees update
Ga naar Facebookpagina
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
100 procent Auto Live
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Newsletter2018-09-28 17:19:01<