En verder: Victorinox Classic Food of the world 2019 Limited Edition
Online bekijken

Een week telt zeven dagen, er zijn zeven continenten, zeven zeeën, zeven zonden, zeven wereldwonderen, zeven kleuren in een regenboog en Sneeuwwitje heeft zeven dwergen.

Bij Knivesandtools zijn we er daarom heilig van overtuigd dat het getal zeven een bijzonder geluksgetal is. Daarom heb je deze week bij ons altijd geluk! Zeven dagen lang, Nog drie dagen, zeven procent korting op onze zeven categorieën!

PROFITEER NU
VICTORINOX CLASSIC SD
Food of the world 2019 limited edition
Ieder jaar houdt Victorinox een ontwerpwedstrijd waarin messenliefhebbers de mooiste ontwerpen voor de greepschalen mogen insturen. Het thema voor dit jaar? Food of the world! Hierin staan gerechten en lekkernijen van over de hele wereld centraal. Met maar liefst tien uiteenlopende varianten biedt Victorinox niet alleen de ‘food of the world’ aan, maar ook een wereld van verschil. Net als op een menukaart kun je kiezen wat het beste bij jouw smaak past. Deze limited edition Victorinox Classic SD’s worden alleen in 2019 geproduceerd. Dus reserveer alvast die plek aan je sleutelbos. Deze Zwitserse delicatessen wil je echt niet missen!
PROEF NU
NITECORE MT10A 920 LUMEN
Van € 64,95 voor € 45,-
PROFITEER NU
TOT 20% KORTING OP NANIWA SUPER STONES
Slijpstenen voor super resultaat!
PROFITEER NU
VIND INSPIRATIE
KAI-KEUKENMESSEN
Meer dan 100 jaar pure Japanse traditie.
In 1908 begint Saijiro Endo met het smeden van messen in Seki, Japan. Dé stad van de samurai en authentieke Japanse smeedkunst. Nu, meer dan honderd jaar later, behoort het familiebedrijf KAI Group tot een van de beste messenfabrikanten ter wereld. De keukenmessen van KAI staan bekend om de uitstekende functionaliteit, scherpte en duurzaamheid. Ook bij ons is KAI erg populair, bekijk daarom snel ons assortiment!
BEKIJK HIER
GRATIS VELCRO MUURHANGER
bij aanschaf vanaf € 150,- op 5.11-producten
ONTDEK NU
EKA: TOT 47% KORTING
Zweedse outdoormessen, voor bushcrafters, jagers en vissers
PROFITEER NU
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven