100 procent Auto Live
Voor de elfde keer Audio Village op 100%

Voor de elfde keer is alles op het gebied van in-car entertainment te vinden tijdens 100%. Als je op zoek bent naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van dikke audio installaties dan is dit de place to be. Ook de Audio Installer Battle is er weer, waar je live kan zien hoe pro's audiosets installeren. Bij het Audio Installer Infopunt kun je informatie en advies opvragen over het installeren van audio-installaties in je auto. 

Lees meer
Trust Gaming Car
Bestel nu je kaarten

See, hear, shop en... play tijdens 100%. Dit jaar is het ook mogelijk om volop te gamen. Dit kan bijvoorbeeld bij Trust Gaming die wel een heel bijzondere GXT Raptor gaming car meeneemt naar Ahoy. Bekijk een impressie

Tickets zijn online verkrijgbaar voor €17,00; aan de deur betaal je straks €18,50. Er zijn drie soorten tickets beschikbaar, waaronder weekendtickets voor óf zaterdag óf zondag. Scoor ze nu, beslis later welke dag je komt en bespaar €1,50!

Lees update
Naar Ticketmaster
Showcars present
Win audioset via SLAM!

Deze mooie getunede Volkswagen Golf MK4 is ook te spotten op 100%. Eigenaar Koen Hendrickx beschrijft wat er zoal aangepast is aan de wagen. Onder andere het exterieur, interieur en de motorruimte zijn aangepast.

Is het tijd voor wat nieuw geluid in je auto? Van 24 september t/m 4 oktober kun je een nieuwe dikke audio-installatie voor in jouw auto én toegangskaarten winnen via SLAM! Hou de Facebookpagina van 100% Auto Live in de gaten voor meer informatie.

Lees update
Naar Facebookpagina
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
100 procent Auto Live
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Browser versie | Afmelden
Newsletter2018-09-14 16:33:01