De Zwarte Cross nieuwsbrief van april 2023

SCHEUR VOL GAS LANGS DEZE
42 NIEUWE NAMEN

STOP! Parkeer alles wat je aan het doen bent. Neem een lekkere bak John Coffey en cross snel door deze nieuwe namen heen. Of luste gij ginne koffie (concert)?
Laat Davina Michelle, La Fuente, Zanger Niley en Lone Ranger door de ingebouwde speakers van je Fort Fiesta klinken en test je voorvering op de Nusantara Beats van Loira Lux of IMANI. Zwarte Crossers, tour op ons festival langs deze 42 nieuwe namen en BLØF je door de zwaarste vierdaagse van Nederland heen! 

Check hier alle aangekondigde artiesten

VOLG DE ZWARTE CROSS VIA ONZE FACEBOOK, INSTA, YOUTUBE EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Website
YouTube
ROLLYWOOD LAAT JE HOREN!
Vanaf dit jaar zal de plek op de camping waar mensen in een rolstoel kunnen overnachten 'Rollywood' heten. We zijn dolblij dat we dit jaar - samen met NRPU - weer tientallen mensen een echte festivalbeleving kunnen geven in Rollywood. Wil jij je nog aanmelden voor een plekje? Mail dan voor MORGEN (21 april) naar info@nrpu.nl en wie weet zien we jou op de Zwarte Cross 2023. 
Klik hier voor meer info over Rollywood
SCHATEREN IN DE SCHATERBAR
Vorig jaar wisten al veel mensen de weg naar de lach te vinden en ook in 2023 is de Schaterbar terug! Stand-up comedy van de bovenste plank (heel soms van de middelste), waarbij uit zelfbescherming de voorste stoeltjes vaak leeg blijven. Kom op mensen! Het is 2023, sprint naar die Schaterbar, duik in die voorste stoelen en neem een zere buik van het lachen op de koop toe. 
Bekijk hier alle acts van de Schaterbar
Het Nozem promoteam zoekt jou!
Werken op de mooiste feesten met Nozem. Als je dat leest springen de tranen van geluk toch in je ogen? Wij zoeken mensen die ons promoteam komen versterken. Laat het elixer stromen, verkoop die shots en verdien ook nog mooi wat bij. 
Geef je hier op voor het Nozem promoteam
Facebook
Instagram
Website
Email

VOLG NOZEM OIL VIA ONZE FACEBOOK, INSTA EN CHECK DE WEBSITE

Mañana Mañana kondigt nieuw podium aan
Mañana Mañana voegt met Kakofonia podium nummer acht toe aan het festivalterrein in Laren (Gld.). Het wordt een non-stop spektakel van DJ-sets en jamsessies met geweldige muzikanten, afgetopt met een oogstrelende lichtshow. Acts gewapend met synthesizers en draaitafels krijgen in Kakofonia alle ruimte om het publiek van Mañana Mañana te verrassen met nieuw geluid. 

Tickets zijn nog verkrijgbaar. Mañana Mañana 8-9-10-11 juni. 
Koop hier je tickets voor Mañana Mañana

VOLG MAÑANA MAÑANA OP FACEBOOK, INSTA EN TWITTER EN CHECK DE WEBSITE

Facebook
Instagram
Twitter
Website
Ga stylish de zon tegemoet
Je zou het niet verwachten, maar het zou zomaar eens mooi weer kunnen worden de komende tijd. Dan moet je er toch gewoon stylish bij lopen? Zonaanbidders, bereid je voor op mooi weer en koop dit heerlijke Zwarte Cross T-shirt.
Ga naar de webshop
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Schrijf je uit