Laden...

Nog enkele dagen om u aan te melden: Seminar Wet op de vaste boekenprijs

By Boekblad.nl received 4 jaren geleden

Categorieën: Boeken Schrijvers
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder
  • Html
  • Tekst
Seminar Wet op de vaste boekenprijs  | Nog 4 dagen om u aan te melden | Niet goed leesbaar? Lees online 8 september 2014
  
Seminar Wet op de vaste boekenprijs: nog enkele plekken!
Bent u helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden binnen de Wet op de vaste boekenprijs? Wat mag wel en wat mag niet? Wat gaat er veranderen?
Meld u vóór 12 september aan voor het seminar 'Wet op de vaste boekenprijs' op 22 september en ontvang een volledige update rondom dit thema door Hans Bousie, advocaat voor de boekenbranche. U kunt dit seminar bijwonen voor €115,-.
Praktische informatie: direct toe te passen

Jaarlijks ontvangt het commissariaat klachten over de onduidelijkheid van de Wet. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen bij:

De verkoop van (licht) beschadigde boeken; Het verkopen van zowel papieren boeken als e-boeken; Het verkopen van tweedehands boeken in uw winkel; Het opzetten van specifieke acties; Het aanleveren (op tijd) van prijsafspraken?


Bousie geeft u tijdens het seminar antwoord op deze en andere vragen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Stel uw prangende vragen aan de juridisch expert en raak volledig op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Spreker: Hans Bousie
Hans Bousie, sinds 20 jaar advocaat en gespecialiseerd in het boekenvak. Zoals het een rechtgeaard advocaat betaamt was hij zowel betrokken bij procedures om de vaste boekenprijs te behouden als om die om ver te kegelen. Het enige handboek dat er op dit gebied is, is van zijn hand. Onlangs is hij gevraagd door de Raad van Cultuur om mee te denken bij het advies dat de minister gaat krijgen naar aanleiding van de evaluatie van de Wet op de Vaste Boekenprijs.
Praktische informatie
Datum
22 september 2014
Tijd
9:00 - 12:00 uur
Locatie
De Zilveren Toren, Amsterdam (Naast Centraal Station)
Prijs
Abonnee: €115,-
Niet abonnee: €135,-
Overige cursussen
Auteursrecht Beeldredactie 
Tekstredactie
Aanmelden   |   Afmelden   |   Disclaimer   |   Contact   |   
Wilt u een een abonnement of proefnummer van ons vakblad? Klik dan hier
Wilt u meer informatie over adverteren? Klik dan hier
© 2014 MYbusinessmedia bv

Deel deze nieuwsbrief op

Laden...

Gerelateerde nieuwsbrieven

© 2019