Browser versie | Afmelden
MaintenanceNEXT
Sterk inhoudelijk programma Maintenance NEXT
Tegelijk met de driedaagse vakbeurs voor industrieel onderhoud organiseren NIB en SBO, een kenniscongres over de belangrijkste thema’s van Maintenance NEXT. Op 10 april is het congres Beheer & Onderhoud van infrastructuur. Tijdens dit congres ligt de focus op de rol van data bij de grote vervangingsopgave in de infrastructuur. Op de beursvloer zelf zijn er dagelijks rondetafelsessies en worden er meerdere keren per dag lezingen, workshops en keynotes gehouden.
Bekijk het programma
Vraag naar en aanbod van arbeid bij elkaar
Wie draagt straks titel Techniekheld 2019?

Maintenance NEXT, Watertalent en opleidingen slaan handen ineen; CareerLab brengt vraag naar en aanbod van arbeid bij elkaar tijdens Maintenance NEXT. Ook de onderhoudssector kraakt onder de oplopende personeelstekorten. Vergrijzing en een toenemende mismatch tussen tussen vraag en aanbod op het gebied van kennis en vaardigheden zetten een rem op de groei. Kennisplatform Maintenance NEXT, Talentium Careerportal Watertalent en vier technische opleidingen slaan daarom de handen ineen. 

De belangrijkste assets in sector zijn uiteindelijk de mensen die er werken. Vakblad iMaintain portretteert om die reden de komende tijd een aantal onderhoudsprofessionals. Op 10 april 2019 wordt, tijdens Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy, de Techniekheld 2019 bekend gemaakt. Een jury kiest uit alle bijzondere verhalen één persoon die de titel Techniekheld 2019 mag dragen. 

Lees het hele bericht
Meer over Techniekheld
Zien we u op de beurs?
Vlog 4: langs bij het STC
Nog maar 62 dagen en dan is Rotterdam Ahoy weer het epicentrum van de wereld van industrieel onderhoud. Een paar duizend onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners bezoeken dan de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT. Op de beursvloer doen ze nieuwe kennis en expertise op en laten ze zich onderdompelen  in de nieuwste technieken, innovaties, technische oplossingen en hightech producten die de ruim 300 exposanten op de vakbeurs laten zien. 
Account managers Chantal en Linda gaan langs bij Martine Kooij, student van het jaar op het STC. Samen hebben ze het over vrouwen in techniek en de plannen voor het bouwen van Plant of the Future tijdens Maintenance NEXT. Bekijk de vlog!
Naar de registratie
Bekijk de vlog
Registreer voor een gratis bezoek
MaintenanceNEXT
Rotterdam AhoyVoeg toe aan agendaLinkedINTwitterFacebookMaintenanceNEXTNewsletter2019-02-06 19:09:01