Browser versie | Afmelden
100 procent Auto Live
Programma voor 15e editie van 100% is bekend!

Hallen 1 t/m 6 vullen zich op zaterdag 13 en 14 oktober 2018 met de meest bijzondere bolides, car audio, games, stands en auto live shows. Naast de internationale selectie aan auto’s en terugkerende onderdelen als Audio Village en de Action Arena met driftshows van Nankang is er meer autospektakel dan ooit. Zo is er onder andere het Autocar Theater, komt de Robert Doornbos Grandprix naar Ahoy en is er een ultimate racing games area te vinden. Check het volledige programma en bestel je tickets nu via Ticketmaster.nl!

Lees meer
Nankang warmt alvast op!
Guerrilla Exhaust op 100%!
Nankang warmt alvast de banden op voor 100% Auto Live. Tijdens het event voeren ze per dag meerdere driftshows uit! Check de video of kom naar de Action Arena powered by Nankang en aanschouw het in real life. 

Vorig jaar Guerrilla Exhaust gemist op 100%? Dit jaar komt het helemaal goed! Guerrilla pakt XXXL uit. Meer sound, meer power, meer fun! Check in Hal 5 ook de Guerrilla Exhaust RevBattle. Dan weet je wat we bedoelen!

Bekijk de video
Lees update
Aanmelden voor Grandprix
Games en Autocar Theater
Het wordt nu nóg leuker om op zondag met je kids naar 100% Auto Live te komen. Neem een kijkje bij de Robert Doornbos Grandprix in samenwerking met Rotterdamse Sporticonen: een trapautorace voor kids! Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich gratis inschrijven.
Nieuw dit jaar is het Autocar Theater, waarbij tal van sprekers uit de automotive wereld hun verhaal doen. Ook is er een ultimate Racing Games Area met de GXT Raptor Trust Gaming Car, Ubisoft’s The Crew 2 en de Ziggo eBattle F1 Truck.
Lees update
Lees update
ZF aanwezig op 100%
Rijden in een Nissan GT-R

ZF is de wereldwijde toeleverancier van aandrijf- en chassis techniek voor de automotive-industrie. Op 100% kun je alle performance producten en lokale diensten op hun stand vinden.

Tof! GTRrijden.nl is het hele weekend met twee Nissan GT-R's aanwezig op 100% Auto Live. Er is de mogelijkheid om zelf in een Nissan GT-R te stappen en de snelheid van deze supercar te ervaren. Nysira​ testte er alvast een uit..
Lees update
Bekijk de video
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
100 procent Auto Live
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Newsletter2018-10-05 17:54:01</