Kom deze week naar KreaDoe | Koop je kaartje met extra voordeel
 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
 
Beste KreaDoeliefhebber,
Nog maar twee dagen! Het is bijna zo ver; de 2017-editie van KreaDoe! Wij zijn hier al druk bezig met de opbouw, langzaamaan worden de eerste stands neergezet en de pleinen aangekleed voor jullie komst.

Dat het weer een creatief feestje wordt staat vast. Kom jij ook weer heel veel inspiratie opdoen, workshops volgen, profiteren van mooie aanbiedingen en genieten van een gezellig dagje uit? Koop dan nu nog je kaartje met korting!  Als je nu online een kaartje koopt, betaal je € 10,50. Vanaf woensdag is de online-prijs € 11,50
 
 
 
Laatste nieuws
En we hebben weer een nieuws-update voor je. Niet alleen wij zijn, bijna, klaar voor woensdag. Ook al onze exposanten hebben er weer zin in. Bekijk het nieuwsoverzicht om te zien wat zij allemaal voor je meenemen naar KreaDoe, welke beursaanbiedingen ze hebben en welke nieuwe materialen en technieken ze je gaan laten zien. 
 
Lees verder button bg
 
 
 
 
Welke workshop ga jij volgen?
Ben jij er al uit welke workshop je gaat volgen? Wordt het glasetsen, bonbons maken, haken, handletteren, mooie kerstversieringen maken of toch iets heel anders? Bekijk het workshopoverzicht op de website!
 
 
 
Hoe laat en waar?
KreaDoe is van woensdag 1 november tot en met zondag 5 november open tussen 10.00 en 17.00 uur. Parkeren doe je vlak naast de beurs op een van de parkeerplaatsen van Jaarbeurs. Kom je liever met de trein? Goed idee! Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal Station. Kijk op de website voor meer informatie.
 
Naar het workshopoverzicht button bg
 
 
Naar de website button bg
 
 
 
Volg ons op Facebook
Volg jij ons al op Facebook? Tijdens KreaDoe houden we je gedurende de hele dag op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We vertellen je waar je moet zijn op de vloer en wat je echt niet kunt missen! 
 
Naar Facebook button bg
 
 
 
 
Koop je shopper op de beurs
Wil jij dé KreaDoe-shopper van dit jaar hebben? Goed nieuws; die koop je op de beurs. Super handig, want je kan gelijk al je aankopen hierin opbergen. De shopper kost € 2,50. 
Je kan de shopper ook tegelijkertijd met je toegangskaart kopen.  
 
Meer informatie button bg
 
 
 
     
 
Agenda
 
01 november
 
 
02 november
 
 
03 november
 
 
04 november
 
 
05 november
 
     
 
     
 
Interessante links
 
Website
 
 
Info
 
 
Tickets
 
 
 
 
 
     
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 
Facebook   Instagram   Pinterest  
 
 
  footer top
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2017 Jaarbeurs
Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op newsletter@newslettercollector.com als relatie van Jaarbeurs
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.

Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.