Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
  088-5405815
Recreatief.nl   Boek nog snel 1 van onze kerstaanbiedingen en geniet samen van een gezellige Kerst
Tips van de redactie
 

Kerst met de hele familie vieren op de Veluwe!

Kom de Kerst met de hele familie vieren in het gezellige 4-sterren paviljoen hotel op de Veluwe. Voor een uitstekende prijs is het een heerlijk samenkomen hier. U verblijft 3 dagen en tijdens de kerstdiners zijn de drankjes inbegrepen. Knijp er even lekker tussen uit met de kerst en boek deze speciale 3-daags kerstaanbieding. 
Lees hier alles over het Kerstarrangement

 

Kerster dan dit wordt het niet! Boek deze 3-daagse trip

Het gezellige Brabant; een ideale locatie om de kerstdagen door te brengen. U hoeft deze keer niet zelf uren in de keuken te staan, maar gewoon genieten van heerlijke diners die speciaal voor u zijn bereid. De feestdagen zijn er tenslotte om van te genieten & te ontspannen. En dat geldt toch voor iedereen ... Dus geen druktes vooraf en lekker genieten allemaal!
Check snel deze op en top kerstaanbieding!

3-daagse Kerstaanbieding - totaal genieten in Overijssel

Tijdens de kerstdagen er even helemaal tussenuit? Verwen u zelf met deze fantastische 3-daagse kerstaanbieding in het romantische Overijssel en geniet lekker met z'n tweetjes, het hele gezin of met vrienden. Deze sfeervolle landelijk gelegen boerderij heeft een prachtig kerstarrangement gemaakt met op 1e Kerstdag een 5-gangen kerstdiner en Live muziek.
Meer weten? Klik hier wat er inbegrepen is!

 

Romantische Kerst met Live Muziek in sfeervol kasteel

Beleef een romantische kerst in een prachtig kasteel net over de grens in de Voerstreek. De glühwein staat warm, de openhaarden branden en de line-up qua entertainment is geweldig! Zo is er elke avond live entertainment. Alle kerstavonden zijn bijzonder en populair, dus reserveer tijdig!
Romantische Kerst beleven?
Boek dan deze kerstspecial?

Genieten van de feestdagen? Boek dan een trip en ga er lekker op uit met de kerstdagen!
 

3-daags Kerstarrangement in Zeeland aan het Veerse Meer - inclusief Live Muziek

Kom naar Zeeland en geniet aan het Veerse Meer van dit heerlijke 3-daagse Kerst arrangement bij dit nieuwe 4-sterren hotel. Op 1e en 2e Kerstdag is er Live Muziek bij het luxe 5-gangen diner. Verwen u zelf dit jaar met de Kerstdagen en boek vandaag nog.
Meer weten? Lees hier alles over deze kerstspecial

 

Spectaculaire Kerst Dinner-show in Aalsmeer op 25 december

Een wervelende avond vol top-entertainment beleven in Aalsmeer? Boek dan deze speciale kerst-dinnershow op 25 december en geniet een avond van een heerlijk 4-gangen diner, beleef de show, het theaterspektakel én de afterparty samen met topartiesten.
Boek hier uw top avond uit op 1e Kerstdag

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/QHofewkWT8xEQueUtCAabpsWEEvyMAEqgyEyJHuy/