Coca-Cola, Mondelēz en Unilever reageren op rapport Oxfam: ‘We erkennen dat er nog veel te doen is’
| Nooit meer een scheve schaats rijden met claims op je verpakking? 15 tips uit het nieuwe NVWA Handboek Voedings- en Gezondheidsclaims | | |
| | Coca-Cola, Mondelēz en Unilever reageren op rapport Oxfam: ‘We erkennen dat er nog veel te doen is’ | |
|
| Column: R&D, QA en productie hebben een ander belang. Of is het einddoel stiekem toch hetzelfde? | |
|
| (advertorial) | GEA organiseert: The spotlight | Van 19 t/m 30 april opent GEA virtueel haar deuren om innovaties op het gebied van slicing-en verpakkingstechnologie te onthullen. Actuele inzichten worden gedeeld en nieuwe producten geïntroduceerd.Tijdens Live Q&A-sessies staan GEA-experts klaar om vragen te beantwoorden. | |
|
| | Bakkie bij Starbucks moet klimaatbestendige bomen opleveren | |
|
| Consument kijkt goed naar Nutri-Score bij aankoop vleesvervanger | |
|
| (advertorial) | Webinar: Effectiever reinigen | Actief in de voedingsmiddelensector en op zoek naar efficiënter reinigen, minder watergebruik en dus efficiency van het proces verhogen? Volg het webinar ‘Efficiency verhogen door vervuiling te verminderen en effectiever te reinigen’ op 15 april. Info via de link! | |
|
| | 10 grote bedrijven strijden tegen afschaffing kooien in veehouderij | |
|
| Column Safe met Dave: Voedselveilig, arbeidsveilig of allebei? | |
|
| | Eigenaar Bakkerij Amstelveld: ‘Nooit gedacht dat AI een toevoeging kon zijn op ons werk’ | |
|
| Controle op verboden antimicrobiële stoffen moet onder de ‘verordening officiële controles’ gaan vallen | |
|
| (advertorial) | Innovatie-aanpak: met 80% markt op | Euro Caps innoveert op hoge snelheid. Als een nieuwe innovatie voor 80% geoptimaliseerd is, gaat het de markt al op. Daarna wordt er aan de overige 20% gewerkt. Dit proces zorgt voor snelheid, maar maakt het ook complex. R&D Director van Euro Caps deelt in de Food Process Update wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen. | |
|
| | Vion werkt samen met ruimtevaartingenieurs om CO2-uitstoot te verminderen | |
|
| ISM New Product Showcase: chocolade met theesmaak gaat er met de buit vandoor | |
|
| |
|
|