November 2011

6 jaren geleden


Text only:


Bladgoud
Glanzend de kerstdagen vieren
Met eetbaar bladgoud of bladzilver kunt u uw gerechten prachtig laten glanzen; helemaal in stijl. U kunt werken met een pincet maar de speciale (statische) goudkwast werkt wel zo prettig. Het goud is 23 karaats en specifiek ontwikkeld voor de culinaire markt.  Het goud wordt zeer dun 'geklopt' volgens een oude traditie. Vanaf € 15.75
 
Lees verder
 


Chocolade Encyclopedie
SUPER BOEK!
Wat een super boek zeg. Fantastische recepten, duidelijke technieken en nog een dvd bovendien. Voor de kerst bestellen (Sinterklaas?) want hiermee maakt u de prachtigste desserts en zoetigheden.



€ 39,95



Lees verder


 


Suikerthermometer
Om suiker te smelten en te koken is er een speciale thermometer. Hij is voorzien van een draadconstructie zodat hij niet de bodem raakt van de pan en continu in de hete massa kan blijven staan. Suikerstropen hebben verschillende eigenschappen, afhankelijk van de temperatuur waarop ze gekookt hebben!
 



Lees verder


 


Bonbonpakketten
Ook leuk als cadeau!
Erg makkelijk, leuk én lekker! Deze pakketten bevatten alles om heerlijke bonbons te maken, precies afgewogen en helemaal compleet. Bovendien feestelijk verpakt, dus ook een prima cadeau-idee!



Lees verder


 


Vullingen
Caramel, hazelnoot-en amandelpraliné
Een echte, donkerblonde karamel, op basis van suikers en melk, met een verrukkelijke smaak die onmiddellijk overtuigt. Hij is kant-en-klaar om er de meest verrassende creaties mee te bereiden! Nu 250 gram extra! Voor € 7,50* Lees verder



Naar de andere (noten)vullingen.



 



 



 



* Aanbieding zo lang de voorraad strekt.



 


Bezoek de website om u af te melden voor deze mailinglist

Chocolatewarehouse.nl

Categorieën: Webshop Cadeau Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018