NPO Spirit

5 jaren geleden
  • Html
  • Tekst
Als deze nieuwsbrief niet leesbaar is, kunt u hier de webversie bekijken.

NPO Spirit op NL2!
Elke dinsdagmiddag, van 15.30 uur tot 15.55 uur, biedt NPO Spirit op Nederland 2 een gevarieerd, actueel en vernieuwend programma over alle facetten van levensbeschouwing, religie en diversiteit. U kunt de aflevering van afgelopen week terugkijken op onze site.
Thema van de week: Heiligverklaring van Paus Johannes Paulus II
Volgende week zondag wordt wijlen paus Johannes Paulus II heilig verklaard. Volgens het Vaticaan heeft hij postuum twee wonderen verricht.
NPO Spirit blikt terug op zijn leven en zijn omstreden bezoek aan ons land.

Nieuws op NPO Spirit
Met NPO Spirit blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op levensbeschouwelijk gebied. Om de volledige playlist 'Actualiteitenprogramma's' te bekijken kunt u klikken op deze link.
Kijk naar het dagelijks nieuws van NPO Spirit voor:
De perfecte sporthoofddoek
Moslimvrouwen over de hele wereld de perfecte sporthoofddoek aanbieden. Dat is wat Cindy met haar bedrijf doet. En het gaat haar niet alleen om emancipatie van de moslimvrouw...
Festival speciaal voor mannen!
Een vijfdaags festival, speciaal voor mannen! Dit hebben ze in Tibet. Alle mannen in Korqag, in het Zuidwesten, houden een religieus ritueel waar ze hun wensen voor dit jaar uitdrukken.
Spirituele marathon in Rotterdam
Vorig weekend werd de Spirituele Marathon in Rotterdam gehouden. Leden van diverse religies en levensbeschouwingen liepen gebroederlijk samen 4,2 kilometer.

Afscheid van zuster Mul
NPO Spirit volgde zuster Mul tijdens haar verhuizing. Deze markante dame was een steun en toeverlaat voor inwoners van Hilversum. Nu is ze de 80 is gepasseerd en vertrekt ze naar een Utrechts klooster. Als ze samen met de andere zusters haar spullen verkoopt, komt het afscheid wel heel dichtbij...
Kijk op NPO Spirit naar de hartverwarmende reportages over de verhuizing en afscheid van zuster Mul.

NPO Spirit on Demand
Spirit on Demand is het internetplatform waarop NPO Spirit een uniek aanbod van levensbeschouwelijke programma's presenteert. Via de website kunt u gemakkelijk een eigen afspeellijst samenstellen en zo programma's van uw keuze kijken wanneer u dat wilt.
Via Spirit on Demand houden we u iedere dag op hoogte van het laatste nieuws op levensbeschouwelijk gebied via onze eigen nieuwsprogramma's. Kijk op NPO Spirit voor de mogelijkheden!

 
NPO Spirit Nieuwsbrief
Elke week houden wij u via deze nieuwsbrief op de hoogte van interessante televisieprogramma's, leuke activiteiten, informatieve websites, acties, workshops en bijzondere reportages op het gebied van zingeving en lifestyle.
NPO Spirit is ook op Facebook te vinden! Door de pagina te 'liken' blijft u op de hoogte van (nieuwe) programma's die te zien zijn op NPO Spirit, het wekelijkse thema, prijsvragen, het laatste nieuws op levensbeschouwelijk gebied en meer!

Special BEAM Worship online!
De eerste editie van BEAM Worship was een unieke belevenis! The City Harmonic (EO-Jongerendag 2013), Ben Cantelon (schrijver van o.a. Happy Day) en de worshipband van de EO-Jongerendag verzorgden afwisselend en met elkaar een avondvullend programma. Het was een feest!
Bekijk nu de hele aflevering en zing mee met de alle liederen!

Paasmarkt in Rijksmuseum Volkenkunde
Het leukste familie-uitje met Pasen is in de museumtuin van Rijkmuseum Volkenkunde! Op eerste paasdag kunt u lekker struinen langs meer dan 75 kraampjes op de ORIGINAL market. U vindt er originele ontwerpen, leuke vintage spulletjes en unieke design cadeautjes. Ook kunnen kinderen wel heel bijzondere eieren komen zoeken. Met de PaasspeurrEls gaan ze in de museumtuin op pad en leren met ieder gevonden paasei meer over andere volken.
Kortom, een gezellig middagje voor jong en oud! Kijk op de site van Rijksmuseum Volkenkunde voor meer informatie.

Niet mijn oorlog, wel mijn vrijheid
De Nieuwe Liefde staat op 4 mei in het teken van dichters en filmmakers met een niet-Nederlandse achtergrond, die geen directe band hebben met WO II, maar die wel te maken hebben gehad met oorlog of onderdrukking in hun land van herkomst. Wat betekenen herdenken, oorlog en vrijheid voor hen?
Stichting Granate gaf zeven dichters, vijf filmmakers en drie scholieren de opdracht deze vraag met nieuw werk te beantwoorden. Op deze 4 mei dragen beginnende en gevorderde dichters voor en bekende en minder bekende filmmakers tonen hun nieuwe korte films. F. Starik treedt op als gastheer, Simone Heijloo danst een gedicht en de presentatie is in handen van Naeeda Aurangzeb. I.s.m. Stichting Granate.


Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Ncrv.nl

Categorieën: Media Televisie
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Andere nieuwsbrieven van Ncrv.nl

Meer nieuwsbrieven van Ncrv.nl

© 2019