En verder: De beste zaklampen
Online bekijken
VICTORINOX CLASSIC 2021
Patterns of the World
Ze zijn er weer: de Limited Edition Victorinox Classic-modellen voor 2021. Jaarlijk schrijft Victorinox een ontwerpwedstrijd uit voor deze compacte zakmesjes. Dit jaar is het thema Patterns of the World. Tien gave nieuwe ontwerpen uit alle windstreken zijn nu beschikbaar voor iedereen!
ONTDEK
OUTDOOR COOKING
De beste stoves, gasbranders, pannen en sporks om buiten mee te koken.
BEKIJK
NIEUW: ROUGH RYDER KNIVES
Betaalbare traditionals
ONTDEK
DE BESTE ZAKLAMPEN
Onmisbare camping gadgets
Een goede zaklamp hoort bij je standaarduitrusting als je gaat kamperen. Je weg terug vinden naar je tent, iets zoeken in de auto of 's avonds vast de route voor de volgende dag checken. Zonder licht kom je nergens! Voor ieder budget vind je bij ons een goede zaklamp.
BEKIJK
TSPROF
Blitz
Gemak en precisie tijdens het slijpen. Dat zijn de voornaamste kenmerken van TSPROF. En nu zijn ze er in geslaagd om deze kenmerken in een klein, blits jasje te hijsen: de TSPROF Blitz. Een slijpsysteem dat je halve werkbank in beslag neemt is daarmee verleden tijd. Ondanks het kleine formaat stelt dit slijpsysteem je in staat om groots slijpresultaat te behalen!
SLIJP NU
LINE-UP
Buitenkeuken
De buitenkeuken wordt steeds populairder. Wij begrijpen wel waarom! Niks gezelligers dan in het bijzijn van je gasten een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. Dat doe je natuurlijk met de juiste spullen. Bekijk onze buitenkeuken line-up voor een mooi overzicht van de handigste tools voor de buitenkeuken. Welke line-up maak jij?
BEKIJK
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven