View this email in your browser
 23 december 2016
We stuurden u gisteravond al deze mail, maar niet iedereen had de juiste Track Code ontvangen. Daarom sturen wij u deze opnieuw. Onze excuses hiervoor!
Free download: For all we know...

Komend seizoen biedt Calefax aan de lezers van de nieuwsbrief om de maand een gratis downloadable live track aan. Deze maand 'For All We Know' van Nina Simone. Jelte Althuis (basklarinettist van Calefax) maakte het arrangement voor rietkwintet. 

''Een vriendin liet het me een lange tijd geleden horen en ik was meteen gegrepen. Het stemgeluid van Nina Simone heeft zoveel zeggingskracht en in haar pianospel is een onmiskenbare liefde voor klassieke muziek te horen. De tekst van het liedje is van een ontroerende schoonheid. For all we know: voor zover we weten, voor iedereen die we kennen.'' - Jelte 

Download de track via deze link met je persoonlijke code: 8ke9-cuej
 
DOWNLOAD HIER DE TRACK (MET JE CODE)
De PAN komt eraan!

Vlak voordat we 2017 ingaan, presenteert Calefax de PAN; het kortste festival van Nederland op woensdag 28 december in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam (aanvang: 19.30 u!)

Calefax speelt zelf en is gastheer voor o.a. 
Artvark Saxophone Quartet, Erik Bosgraaf (één van ‘s werelds beste blokfluitspelers)
het avontuurlijk duo Perforator (hobo & joystick), de talentvolle jonge pianist Nikola Meeuwse, mezzosopraan Cora Burggraaf,  Bart de Kater (klarinettist van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet) en componist / schrijver Micha Hamel.

Wát Calefax en de gasten van de PAN precies op deze avond gaan spelen blijft traditioneel een verrassing tot op de avond zelf. We raden je aan je kaarten in de voorverkoop te kopen!

KOOP JE KAARTEN VOOR DE PAN

La Folia in Rotterdam

Zaterdag 21 januari speelt Calefax een uniek programma in de Laurenskerk in Rotterdam.

Thema is 'La Folia' (De gekte), één van de oudste thema’s in de Europese muziek. Calefax speelt werk van o.a. Sergej Rachmaninov en Arcangelo Corelli, twee van de meer dan 150 componisten die deze melodie van een oude Spaanse volksdans in hun eigen composities verwerkten. 
Dit seizoen alleen in Rotterdam te zien!

 
MEER INFO
Bekijk de volledige concertagenda van Calefax hier
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2016 Calefax, All rights reserved.
U heeft in een eerder stadium aangegeven dat u onze nieuwsbrief wilde ontvangen.

Our mailing address is:
Calefax
Piet Heinkade 5
Amsterdam, 1019 BR
Netherlands

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp