Beste , is jouw Suzuki klaar voor de zomer?
Webversie
 
 
Beste heer/mevrouw,

Wil je nog deze zomer in een nieuwe Suzuki rijden? Dat is nu extra aantrekkelijk dankzij het Suzuki Wegrijvoordeel, want daarmee krijg je tot wel € 2.000,- voordeel op bijna alle Suzuki-modellen! Ga vandaag nog naar de dealer, want de actiemodellen zijn alleen in juni beschikbaar.


STEL ’M SAMEN
 
 
 
PRIVATE LEASE VOOR EEN SUPERPRIJS

Ook alleen in juni beschikbaar: Suzuki Private Lease voor een superprijs! Kies je voor de Suzuki Ignis, de super zuinige en ultracompacte SUV met een eigenzinnig design? Dan betaal je nu € 218,- per maand. Of ga je voor de dynamische en speelse Suzuki Swift? Dan betaal je nu slechts € 228,- per maand! Dat betekent een voordeel van ruim € 40,- per maand.

KIES JOUW IGNIS
 
 
 
KIES JOUW SWIFT
 
 
Suzuki
Suzuki
 
IS JOUW AUTO KLAAR VOOR DE ZOMER?

Zorgeloos op zomervakantie? Breng je auto dan naar de Suzuki-dealer voor een Suzuki Service Zomercheck. Voor slechts € 14,95 ondergaat je auto een uitgebreide controle op maar liefst 17 cruciale punten, waaronder de remmen, de koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Zo rijd jij straks zorgeloos naar je vakantiebestemming. Maak vóór 31 augustus eenvoudig online een afspraak voor de Zomercheck!

BOEK DE ZOMERCHECK
 

Suzuki
 
 
VOORKOM INPAKSTRESS
NEEM EEN EXTRA KOFFER MEE

Voorkom inpakstress met een dakkoffer bovenop je auto: zo creëer je extra bagageruimte zonder dat het jouw comfort tijdens de rit beïnvloedt. Een extra koffer betekent extra relaxed op vakantie! Benieuwd welke dakkoffers er voor jouw Suzuki beschikbaar zijn?

BEKIJK DE DAKKOFFERS
 
 
 
Direct aan de slag

   
 
 

Suzuki
 

VOLG SUZUKI
 
Facebook   Instagram   YouTube   Suzuki

 
Indien je geen prijs stelt op het ontvangen van deze digitale nieuwsbrief van en over Suzuki, dan kun je je eenvoudig uitschrijven. Het is niet mogelijk om via een reply te reageren op dit e-mailbericht.