Je kon ons werk van afgelopen maand bijna niet missen. In het straatbeeld, op die goeie ouwe kijkbuis en op het wereldwijdeweb: overal waren onze campagnes te zien en daar zijn we reuze trots op! In deze NWSBRF praten we je snel bij (geschatte leestijd 3 minuten en 38 seconden). Happy reading!

In het oog springende campagne

Terwijl werknemers staan te springen om personeel, blijven mensen met een visuele beperking langs de kant staan. Voor Bartiméus Fonds, Oogvereniging en Koninklijke Visio maakten we een landelijke, in het oog springende campagne: ‘Wij willen werken’. Je komt hem tegen op social, in de landelijke dagbladen en als sandwichbord langs de kant van de weg.
 

De vrijheidsdrang van Marieke

Onze nieuwe senior accountmanager Marieke Paijens weet wat nonprofits nodig hebben. Ze werkte jarenlang bij Amnesty, en daar doen klanten als Rode Kruis, Warchild, KWF, Kinderhulp, Amref en de universiteitsfondsen hun voordeel mee. Aan het einde van de dag verruilt ze de drukte van de Randstad voor de rust en ruimte van Friesland. Daar bouwt ze gestaag aan haar boot en camper -  beide symbool voor haar onbeperkte vrijheidsdrang.
 

Greenpeace beschermt wat kwetsbaar is 

Greenpeace ken je natuurlijk van de gedurfde acties tegen de grote vervuilers. Maar laten we niet vergeten waar ze het voor doen: een prachtige, maar ook kwetsbare natuur! In onze nieuwe online campagne staat juist die kwetsbaarheid centraal. Want als de natuur niet kan protesteren moeten wij het doen! 
 

 #HappyWorld: 
vele handen maken
licht werk!  


 

In Berlijn was een jongeman klemgeraakt onder de wielen van een stadsbus. Een stuk of 40 omstanders schoten te hulp en tilden met vereende krachten de bus op. Het slachtoffer kon na een bezoek aan het ziekenhuis thuis van de schrik bijkomen. 
 

DRTV is springlevend 

Wilde Ganzen vliegt de hele wereld over om mooie projecten te realiseren. Maar hoe breng je goed-nieuws-van-ver-weg naar steun-van-de-mensen-dichtbij? Daar komt Frénk van der Linden in beeld. In deze drtv-spot combineert hij op overtuigende wijze zijn persoonlijke geschiedenis met het werk van Wilde Ganzen. Dat zorgt voor herkenning, verbinding en veel direct respons! 
 

 Wandelgangenwoord van de Maand 

Errorist
(zelfst. nwd. )
  1. Iemand die herhaaldelijk (dezelfde) fouten maakt en daarmee anderen tot waanzin drijft. 

Wil je meer weten over een van de bovenstaande campagnes?
Of ben je benieuwd naar de rest van ons werk?
Mail Ard!
LinkedIn
Instagram
Website
Copyright © 2023 Happy Horizon Non-profit, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Happy Horizon Non-profit · Ellermanstraat 23 · Amsterdam, 1114AK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp