Oene van Geel - Unknown Home

Beste muziekliefhebber,

Misschien heb je vorig jaar wel iets online meegekregen van onze programmering. Zo ja, dan heb je hoogstwaarschijnlijk Oene van Geel en zijn nieuwe compositie 'Unknown Home' wel gezien of gehoord. Binnen een paar maanden kunnen we het dan eindelijk live aan je laten horen vanuit de Grote Kerk in Dordrecht. Samen met danser Kenzo Kusuda, Aart Strootman op de elektrische gitaar, Geerten van de Wetering en Evan Bogerd op de verschillende orgels, maakt Oene met zijn publiek (letterlijk) een muzikale reis door de kerk. Je hoort een mix van nieuwe noten van Oene, muziek van J.S. Bach op het Bachorgel, gezongen en gesproken nieuwe teksten en natuurlijk veel improvisatie.
 
Meer info en tickets
 

Wat is jouw favoriete Bach!? 

We gaan dit jaar een vrijwel onmogelijke uitdaging aan. Samen met ons publiek en de mensen uit Dordt, proberen we een top tien van werken van Bach samen te stellen. We hebben de selectie al dusdanig kleiner gemaakt, want we willen niet alleen van doorgewinterde Bachliefhebbers of Passionherkauwers horen, maar ook van mensen die misschien niet zoveel hebben met de componist, of zelfs nog nooit van Bach hebben gehoord (jazeker,...dat kan). 
Om het makkelijk te maken hebben we een top 25 gemaakt. Iedereen kan online zijn stem uitbrengen. Tijdens het festival brengen we de top 10 live ten gehore op het Energieplein. 

Dus,...wil jij ons jouw stem laten horen? Stem dan op onze Bachlijst! 
Meer info en stemmen
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Stichting Bachfestival Dordrecht, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u interesse heeft getoond in het Bachfestival Dordrecht.

Ons adres is:
Stichting Bachfestival Dordrecht
Postbus 1141
Dordrecht, Zuid Holland 3300 BC
Netherlands

Add us to your address book


Wil je je afmelden of je voorkeuren wijzigen voor deze e-mails?
Update je voorkeuren of meld je af voor deze mailing..