Oktober 2011

7 jaren geleden


Text only:


Geachte Klanten,


We hebben weer veel nieuws voor u, leuke acties en veel nieuwe producten in onze winkel. Hieronder een voorproefje.


Nu bij aankoop van €99,95 aan iMenso bedels een lederen armband met zilveren locker cadeau t.w.v. €43,95.


U kunt in de commentaar box de maat van de armband opgeven. Ze zijn er in de lengtes 17 t/m 23 Centimeter.


Zojuist opgenomen in de collectie, gegraveerde ringen. En niet zomaar gegraveerd.. met uw igen handschrift, met een tekening van uw kind of kleinkind, met een vingerafdruk of met een door uzelf bedachte tekst speciaal voor die ene speciale persoon. Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor een geboorte? Een verzilverd NIJNTJE muziekdoosje met de naam en datum ingegraveerd, een RVS bestekje met de naam van de kleine en de geboorte datum, of een fotolijstje? Klik snel op onderstaande foto en geniet! 


De kettingen met verwisselbare munten zijn inmiddels heel populair, wist u dat My iMenso de enige zijn van echt gekeurd zilver (925) de collectie wordt steeds groter en nu hebben we ook munten gemaakt van schelpen, prachtig uitgesneden.


Ook krijgt u nu bij een fotogravure (van u eigen unieke foto) een sleutelhanger (rvs) gratis  (t.w.v. 29,95) met exact dezelfde afbeelding. B.v. en persoonlijke foto van de (klein)kinderen. 


Alle akties lopen tot 31 december 2011, dus tijd genoeg om voor sinterklaas of kerst u persoonlijke cadeau te bestellen. Wees er op tijd bij want de verwerkingstijd is minimaal 10 werkdagen. We proberen natuurlijk sneller te leveren maar bij drukte willen wij u niet teleurstellen.


En er is meer, veel meer, komt u weer eens rondneuzen op onze site? We zijn 24 uur per dag bereikbaar en heeft u vraag stuurt u gerust even een e-mailtje naar info@duopenrose.nl


We hopen u in de komende maanden weer van dienst te mogen zijn,


met vriendelijke groet,


Marion en Willem DuoPenrose.nl


 


 


Klik hier indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.

Duopenrose.nl

Categorieën: Mode Sieraden Webshop Webshop keurmerk
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019