Olijfolie: de vier kwaliteiten

1 jaar geleden


Text only:



 

 


 


 
Beste Do, welkom bij de
Kokswereld nieuwsbrief.


Olijfolie: de vier kwaliteiten


Niet iedere olijfolie doet een gerecht goed. Grijp je mis, dan kan één scheutje de hele boel verknallen. Om dat te voorkomen: hoe maak je nou onderscheid tussen olijfolie van hoge en lage kwaliteit?



Sous-chef voor Boerhaave Voorhout


Voor ons vernieuwde restaurant zijn wij op zoek naar een Sous-chef of ervaren zelfstandig werkend kok die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière.
Je wordt samen met de Chef-kok verantwoordelijk voor de keuken en stuurt
keukenhulpen en
leerlingen aan.



Vacature: Chef-kok ‘t Elf Uur


De laatste jaren heeft ons restaurant ‘t Elf Uur een complete metamorfose ondergaan. Per direct zijn wij op zoek naar een Chef-kok, zorg jij dat onze gasten met een grote glimlach de zaak verlaten?


Met vriendelijke groet,
Niels van den Berg
SVH Meesterkok
© 2005-2015 Kokswereld  |  Oplage: 15.000
Vragen, opmerkingen of suggesties?  |  Uitschrijven  |  Stuur door »

 


 


 


Kokswereld.nl

Categorieën: Recepten Koken | Eten | Drinken
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2017