Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Ontdek het onbekende oosten van China

Het nog vrijwel onbekende oosten van China heeft ontzettend veel te bieden. Van historische steden met schilderachtige boogbruggen en kanalen en het ongerepte Wuyi-gebergte, tot de historische Tulou-dorpen met de karakteristieke, cirkelvormige Hakka-woningen, die nog altijd worden bewoond. Tijdens deze afwisselende reis ontdek je een andere kant van China.

 

Blauwe bergen in Australië

Het Blue Mountains nationaal park in Australië dankt zijn naam aan de vele eucalyptusbossen die een blauwe gloed afscheiden. Het uitzicht op de diepe ravijnen, grillige rotsformaties en watervallen is adembenemend.

Australië, 28 dagen
Australië en Nieuw-Zeeland, 30 dagen

 

Must-haves voor op de Inca-trail

Ga jij de uitdaging aan op de Inca-trail naar Machu Picchu? Dan is het handig om je goed voor te bereiden en zo licht mogelijk te reizen. Maar wat moet je eigenlijk allemaal meenemen? Je leest het in ons blog.

 

Paleis van gelukzaligheid

Het Punakha Dzong is een van de mooiste kloosterforten van Bhutan. Het is fraai gelegen tussen de bergen en aan het water en van binnen schitterend versierd. De bijnaam van het klooster is niet voor niets paleis van gelukzaligheid. Het bezoek en het entreegeld zijn bij de reissom inbegrepen. Ga mee op 15 september en ontvang € 100,- korting.

 

Hollandse gevels in Polen

In Gdansk werd in de Gouden Eeuw veel handig gedreven met Nederland, waaraan de vele typisch Hollandse gevels nog herinneren. Het zorgt voor een bijzondere sfeer en voelt tijdens de nieuwe rondreis door Polen, Litouwen, Letland en Estland een beetje als 'thuiskomen'.

 

Reizen met korting

Wil je graag op reis dit jaar maar weet je nog niet waarheen? Bekijk hier onze reizen met korting.

 

Vernieuwde Mijn Djoser app

De Mijn Djoser-app is vernieuwd en verbeterd. Zo vind je snel alle informatie over je reis, zowel online als offline! Download de app in de Google Play Store (Android) of de Apple Store (iOS), of update de app als je deze al op je telefoon of tablet hebt staan.

 

Beleef Zuid-Afrika

De beroemde Tafelberg in Kaapstad, de 'Big Five' in Kruger nationaal park en in de voetsporen van Nelson Mandela in Johannesburg. Je beleeft het allemaal in Zuid-Afrika. Je kunt je rondreis ook combineren met andere Afrikaanse landen.

 

Schot in de roos

"Een prachtige mix van natuur, vreemde dieren en een inkijkje in het leven van de arme bevolking. Sportieve activiteiten in Madagaskar en een paar dagen relaxt kennismaken met de stranden van Mauritius. Een schot in de roos!" Schrijft reiziger Eric over de 23-daagse reis door Madagaskar en Mauritius.

 

Grillige rotsformaties

Op weg van Hoi An naar Da Nang doemen de grillig gevormde Marble Mountains in het het vlakke landschap vanuit het niets op. De grotten in de bergen zijn een populair pelgrimsoord vanwege de vele indrukwekkende boeddhistische heiligdommen. We bezoeken de Marble Mountains tijdens de 15-daagse en de 22-daagse rondreis door Vietnam.

 

Marmeren ruïnes

Op dag 8 van de rondreis door Turkije bezoeken we de archeologische vindplaats van Aphrodisias, beroemd vanwege het marmer dat je terugziet in de ruïnes, waaronder de beroemde tempel van Aphrodite naar wie de stad is vernoemd.

 

Online presentaties

Reisinspiratie nodig? Op donderdag 11 juli zijn er weer tientallen online presentaties over onze rondreizen. Via de live chat kun je vragen stellen aan onze reisexperts. Schrijf je in en laat je online inspireren!

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl