| | Een nieuw horecaconcept in coronatijd: Blue Bar One in Utrecht ‘Dutch Brave Food’: dat is wat Katy Elst en Ron Okhuijsen, na ruim 25 jaar ervaring als horecaondernemers, op de kaart willen zetten bij Blue Bar One. Het echtpaar runt samen al twintig jaar het […] Lees verder |
|
|
|
| | ABN AMRO: Lockdown kost de horeca wekelijks 200 miljoen Schulden lopen op – Dertig procent groei t.o.v. 2020 – Personeelstekort blijft groot probleem Iedere week dat de horeca langer dicht blijft, kost het de sector 200 miljoen euro. Dat blijkt uit de […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Dit zijn de 7 meest gelezen artikelen van 2021 Het jaar 2021 was een bewogen jaar. Van een volledig lockdown in januari, naar volledig open in de zomer tot de avondlockdown in november. Het was ‘a bumpy ride’, waarin wij als redactie van De […] Lees verder |
|
|
|
| | Harde lockdown; horeca gesloten. Dit zijn de maatregelen Nederland gaat weer op slot. Het kabinet neemt het advies over van het Outbreak Management Team om de horeca en alle niet-essentiële winkels te sluiten. Deze harde lockdown blijft tot 14 jaunari […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | NOW5 in de horeca: spelregels uitgelegd Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november 2021 is aangekondigd dat wegens de aangescherpte coronamaatregelen er een NOW5 komt. Hoe ziet de aanvraagprocedure eruit en wanneer komen […] Lees verder |
|
|
|
| | Harde lockdown; horeca gesloten. Dit zijn de maatregelen Nederland gaat weer op slot. Het kabinet neemt het advies over van het Outbreak Management Team om de horeca en alle niet-essentiële winkels te sluiten. Deze harde lockdown blijft tot 14 jaunari […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|