Het Drents maatregelen pakket

Het Drents maatregelenpakket is in principe tot 1 juni vastgesteld. Voor een aantal maatregelen is een langere looptijd afgesproken. Of er een verlenging komt en zo ja hoe de maatregelen er dan voor de periode vanaf 1 juni uit zien is nu nog niet bekend. Wij houden u via deze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen.  
Stap voor stap. Wat kan wanneer?
Noodverordening 10 mei

De voorzitter van de Veiligheidsregio Drenthe heeft 10 mei 2020 een nieuwe noodverordening vastgesteld. Deze noodverordening maakt het mogelijk om de aangepaste maatregelen uit te voeren om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het kabinet heeft de maatregelen iets versoepeld.
Coronavirus: verruiming en uitbreiding regelingen RVO

Het kabinet heeft steunmaatregelen genomen om uw onderneming te helpen De meest recente toelichting op de regelingen vindt u op de site van RVO.
Webinar Eerste Hulp Bij Digitalisering op dinsdag 26 mei 15:30 uur

Provincie Drenthe zet in op de versnelling van digitalisering bij het MKB en online ondernemerschap. De Corona situatie maakt de urgentie van digitalisering extra duidelijk. Wilt u weten wat u kunt doen om uw bedrijf meer digitaal te maken? Meld u dan aan voor het webinar ‘eerste hulp bij digitalisering’ en laat u inspireren door IBDO, RUG en ondernemers die u al voor zijn gegaan!

Meer info en aanmelden op Ik Ben Drents Ondernemer.

Webinars Ik Ben Drents Ondernemer

Bekijk op de webiste van Ik Ben Drents Ondernemer webinars terug en bekijk ook alvast alle webinars die op de planning staan.
T I P
Ondernemersnieuws op LinkedIn  

Volgt u de gemeente Hoogeveen al op LinkedIn? Het laatste ondernemersnieuws en wetenswaardigheden delen wij graag met u op onze LinkedIn pagina.
_____________________________________________________________
 
Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
 

Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl