Uitnodiging Eindbijeenkomst Groeicarrousel op 2 april                                           

Vanuit het programma Ik ben Drents ondernemer wordt er in samenwerking met de RUG voor de 3e keer de Groeicarrousel in samenwerking met de RUG georganiseerd. Deze succesvolle samenwerking heeft wederom mooie projecten opgeleverd. De resultaten van deze 9 projecten worden gepresenteerd tijdens de eindpresentatie op dinsdag 2 april tussen 14.30 en 18.00 uur in de Statenzaal van de Provincie Drenthe aan de Westerbrink 1 te Assen. De bijeenkomst wordt geopend door gedeputeerde Henk Brink en de studenten krijgen de gelegenheid hun plannen te pitchen. Er is daarna volop gelegenheid om met de studenten in gesprek te gaan.

Benieuwd naar de resultaten van deze negen projecten en hoe dit wellicht voor uw bedrijf ook interessant kan zijn? U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Lees meer >>

Kom naar de Masterclass over financiering op 9 april

Wie wil starten, ontwikkelen of groeien is meestal bezig met grote plannen. Plannen die veel tijd en geld kosten, maar waar haal je het geld vandaan? Welke mogelijkheden zijn er om al die ambities te financieren? Kom naar de Masterclass met de titel "Hoe financier ik mijn ambities" op 9 april bij NHL Stenden Hogeschool in Emmen.

Meer lezen >>

Workshops STiB

STiB Workshops zijn losstaande workshops die jou als ondernemer naar een hoger level brengen! De workshops worden gegeven door ondernemers uit de praktijk, die kennis, kunde en ervaring met je delen. De workshops van STiB zijn relevant en actueel. Interessant voor starters, maar zeker ook voor bestaande ondernemers!



Kent u onze accountmanagers Economische Zaken?

De accountmanagers Economische Zaken kunnen u helpen als u op zoek bent naar een nieuwe vestigingslocatie. Zij zijn ook uw eerste aanspreekpunt bij veranderingen in uw bedrijf of andere ondernemers gerelateerde onderwerpen. We hebben onze accountmanagers en hun bijbehorende expertise(s) voor u op een rij gezet.



 
Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen


Volg ons

 
Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl