Dag van de Ondernemer

Vandaag, op de Dag van de Ondernemer, bedanken wij ALLE ondernemers in de gemeente Hoogeveen voor hun lef, doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Ondernemers zijn van grote waarde voor onze gemeente. Wij zijn TROTS op onze ondernemers!

Noord-Nederlandse Innovatiemonitor event op 21 november

Interregionale samenwerking voor en door het Noordelijk MKB.

Op dinsdag 21 november tussen 9.00-12.00 uur wordt dit event georganiseerd in de De Sluisfabriek in Drachten.

Bent u als ondernemer, onderzoeker, beleidsmedewerker benieuwd naar de uitkomsten? Meld u dan nu aan voor dit mooie event.

Dit jaar ligt de focus op interregionale samenwerking. Of het nu lokaal, regionaal, of nationaal is; het rapport biedt inzicht in de mate waarin de noordelijke ondernemers interregionale samenwerking omarmen.

Meer informatie op SNN.

Financieringstafel 28 nov 2023

Wilt u groeien met uw bedrijf en hebt u daarbij financiering nodig?

Voor het financieren van uw bedrijfsplannen zijn er naast de traditionele lening bij de bank tal van andere financieringsmogelijkheden.

Ik Ben Drents Ondernemer brengt in de financieringstafel ondernemers met specifieke financieringsvraagstukken aan tafel met verschillende financiers, van banken tot risicodragende investeerders en van regionale ontwikkelmaatschappijen tot crowdfunders. Tijdens deze bijeenkomsten legt u als ondernemer uw financieringsvraag voor aan financiers, ontvangt u advies hoe u uw financieringsbehoefte het beste kan invullen en in sommige gevallen ook het aanbod om de financiering van uw plan bij één of meerdere aanwezige financiers te regelen. Uiteraard helpen ze u vanuit Ik Ben Drents Ondernemer bij het goed voorbereiden en presenteren van uw case.

Tijdstip: 15.00-17.00 uur
Locaties: n.t.b. (selectie locatie op basis van aanmeldingen – vaak vindt het event plaats in Assen)

Meer info en aanmelden op Ik Ben Drents Ondernemer.

Meld u aan voor Hoogeveen On Stage

Hoogeveen On Stage, hét evenement waarbij u vmbo-leerlingen uit Hoogeveen kunt informeren en enthousiasmeren over uw beroep en bedrijf.

Het eerste contactmoment met de leerlingen vindt plaats tijdens het Beroepenfeest op dinsdag 27 februari bij Theater De Tamboer. Hier kunt u uw passie en expertise delen en jonge geesten inspireren. Bij wederzijdse interesse kunnen jullie vervolgens een afspraak maken om uw bedrijf en werkzaamheden te presenteren tijdens de Doe Dag op donderdag 14 maart.

Het is een kans om de toekomstige generatie te ontmoeten en hen te helpen bij het maken van weloverwogen carrière keuzes. Doe mee en bundel uw krachten om deze jonge talenten te begeleiden naar een veelbelovende toekomst.

Aanmelden kan via Hoogeveen On Stage.  

Al eerder meegedaan? Stuur een mailtje naar mail@hoogeveenonstage.nl, dan wordt de aanmelding met één druk op de knop weer actief gemaakt!

T I P
Ondernemersnieuws op LinkedIn

Volgt u de gemeente Hoogeveen al op LinkedIn? Het laatste ondernemersnieuws en wetenswaardigheden delen wij graag met u op onze LinkedIn pagina.

Postadres
Postbus 20.000
7900 PA Hoogeveen

Volg ons
Facebook
 
Twitter
 
Linkedin

Telefoon
14 0528

E-mail
info@hoogeveen.nl

Internet
www.hoogeveen.nl