Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Onderzoek personeel & horeca: horecaondernemer heeft geen plan - Webdocu over Margo Reuten
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'
‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is […]
Lees verder
Dit is wel een heel duur wijntje!
Twee flessen
wijn
zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van […]
Lees verder
Webdocu over Margo Reuten, de enige vrouwelijke sterrenchef in ons land
Margo Reuten, de enige sterrenchef die Nederland telt, is onderwerp van een mooie docu van BNNVARA. In de webdocu vertelt zij hoe […]
Lees verder
Bekendmaking deelnemende ?Leermeester-Leerling?-teams
De acht deelnemende teams, die op 8 januari 2019 de strijd met elkaar aangaan tijdens de Nationale Kampioenschappen voor […]
Lees verder
Column: de perceptie van smaak is drastisch veranderd
Tijdens de Taste Summit afgelopen dinsdag op de BBB in Maastricht liet Carlos Monteiro, als hoogleraar in Voeding en […]
Lees verder
Inschrijving voor De Lekkerste Wedstrijden geopend
Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden […]
Lees verder
Zeeuwse toprestaurants bundelen krachten
Zeven Zeeuwse restaurants hebben zich verenigd op de website RestaurantZeeland.nl waar zij hun aanbod presenteren. De website […]
Lees verder
Column: hoeveel tijd besteed jij aan zaken die werkelijk impact maken?
Wij hebben een dynamisch beroep. In de horeca is het hollen of stilstaan, op het juiste moment pieken, maar ook plannen. Zelf heb […]
Lees verder
Bijna 15.000 horecaprofessionals bezochten BBB Maastricht
De 64ste editie van horecavakbeurs
BBB Maastricht
trok bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
Pop-up restaurant op sterrenniveau
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch