Beste nieuwsbrieflezers,

 
Het Instituut voor de Nederlandse Taal bereidt zich voor op een grondige herziening van de website. Eén van de manieren waarop die voorbereiding plaatsvindt, is door middel van een onderzoek naar zowel de teksten als de structuur van de website. Hierbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.
 
U vindt hieronder een link naar een vragenlijst. Dit onderzoek staat volkomen los van de eerdere enquête die u heeft ontvangen over de nieuwsbrief. In dit onderzoek wordt namelijk gekeken naar de manier waarop u een specifieke tekst beoordeelt en naar de manier waarop u bepaalde webpagina’s kan vinden vanuit de voorpagina van ivdnt.org.
 
Deze vragenlijst kunt u meteen invullen en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Inlezen is niet nodig: als het goed is spreekt de vragenlijst voor zich.

Onder de deelnemers verloten wij het boek 'Waar komt suikerspin vandaan?'.
 
Klik hier om naar het onderzoek te gaan.
 
U zou ons ongelooflijk helpen door deze vragenlijst in te vullen. Wij hopen dan ook van harte dat u hier tien minuten voor vrij kan maken.
 
Bij voorbaat dank!

 
Met vriendelijke groet,
Bram van Hulten
Stagiair Communicatie

 

Volg ons op Twitter
Bezoek onze website
© 2019 Instituut voor de Nederlandse Taal, alle rechten voorbehouden.
U ontvangt dit bericht omdat u zich heeft ingeschreven voor een van de nieuwsbrieven (Algemeen en/of Terminologie) van het Instituut voor de Nederlandse Taal.

onze contactgegevens:
Instituut voor de Nederlandse Taal
Rapenburg 61
2311 GJ Leiden
Nederland

voeg ons toe aan uw adresboek


profiel bijwerken of afmelden

<