31 mei 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Online omzet ruim 3 procent hoger in april
[Nieuws] De online omzet steeg in april met 3,2 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2022. Vooral de omzet van pure players steeg.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic maakt vaart in Frankrijk
[Nieuws] Online super Picnic is enkele maanden na de start in de regio Parijs daar uitgebreid naar in totaal 64 nieuwe plaatsen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Blijf up-to-date met de nieuwste trends en best practices met het NIMA Marketingfacts Jaarboek 23-24
[Advertorial] Met bijdragen van meer dan 30 marketingexperts en actuele inzichten over onderwerpen als data analytics, customer experience en marketing-ethiek, is dit het meest actuele naslagwerk over marketing in Nederland. Of je nu een professional, docent of student bent, dit boek is een onmisbare bron van kennis en inspiratie.
image
image
Douglas: een derde omzet is online
[Nieuws] Het online aandeel van parfumerie Douglas is goed voor een derde van de totale omzet. Dat blijkt uit de meest recente kwartaalcijfers van 2023. De omzet steeg in totaal met 19,3 procent tot 858 miljoen euro.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Christine le Duc verkoopt items uit modeshow via streamingplatform Snetch
[Nieuws] Christine le Duc is een samenwerking aangegaan met streamingplatform Snetch. Hierdoor kunnen consumenten producten uit een eerder opgenomen modeshow via de streamingdienst aanschaffen.
twitter facebook linkedin
lees verder
[TIP] 10 Whitepapers die jij nog niet kent!
[Advertorial] Blijf op de hoogte van de laatste digitale trends en ontwikkelingen op het gebied van Marketing en e-commerce. Deze whitepapers zijn met zorg samengesteld en worden jou exclusief aangeboden door onze toppartners.
image
image
Het digitaal productpaspoort: een stap richting circulaire economie
[Tips] De Europese Commissie heeft in maart 2022 een nieuw voorstel gedaan als onderdeel van de Europese Green Deal om het gebruik van duurzame grondstoffen en producten te stimuleren in de Europese Unie. In het voorstel wordt een basis gelegd voor de invoering van een Europees digitaal productpaspoort. Dit is een concept dat al geruime tijd in ontwikkeling is en dat een belangrijke rol kan spelen in de circulaire economie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Een groot bereik voor jouw vacatures?
[Advertorial] Jij weet wie je zoekt. Wij helpen die persoon te vinden. De vacature portal van Twinkle is het ideale platform om de juiste professionals uit de branche te bereiken voor jouw vacature. Met onze verschillende vacatureproducten -of pakketten helpen we jou in contact te komen met de beste kandidaten.
image
image
Amazon schrapt belofte Shipment Zero
[Nieuws] Shipment Zero, het initiatief van online platform Amazon waarin het bedrijf beloofde om de helft van zijn zendingen tegen 2030 CO2-neutraal te maken, is stilletjes geannuleerd. In plaats daarvan leggen ze de focus op een ander klimaatinitiatief.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.