Boeken kan t/m 25 juli 2019. Maak je American Dream werkelijkheid! Pak je kans en profiteer van korting op diverse bestemmingen.
Boeken kan t/m 25 juli 2019.
Online versie
Boek nu je trip naar Noord-Amerika
Een vakantie naar Noord-Amerika, wie droomt er niet van? Samen met onze partner Delta Air Lines vliegen we je naar de mooiste bestemmingen. Maak nu je American Dream waar en boek je ticket of KLM Package Deal voor een scherpe prijs. Wissel je Air Miles of ING Punten in voor extra korting op je Package Deal.
Bekijk aanbiedingen
Welke stad ga jij verkennen?
 
Boston
Ga op ontdekkingstocht in een van de oudste steden van de Verenigde Staten! Volg de Freedom Trail langs een stukje Amerikaanse geschiedenis en geniet van gezellige pubs.
Nu vanaf
€379
Boek nu
 
Las Vegas
Kijk je ogen uit in Las Vegas. Geniet van spectaculaire shows en beproef je geluk in de casino’s. Zoek je liever de rust op? Ontdek de nabijgelegen Hoover Dam of Grand Canyon.
Nu vanaf
€549
Boek nu
 
San Francisco
Geniet van het uitzicht terwijl je over de wereldberoemde Golden Gate Bridge loopt. Of neem de boot naar Alcatraz-eiland en lunch in de oude zeeliedenbuurt: Fisherman’s Wharf.
Nu vanaf
€529
Boek nu
 
 
Nu in de aanbieding
In samenwerking met onze partner Delta Air Lines.
Vliegticket Package Deals
 
Miami
Nu vanaf
€349
6 dagen
€605
 
New York
Nu vanaf
€349
4 dagen
€479
 
Tampa
Nu vanaf
€419
6 dagen
€619
 
Toronto
Nu vanaf
€359
4 dagen
€519
Bekijk alle aanbiedingen
 
Extra KLM Bus routes
Op 1 juli 2019 startte een nieuwe route tussen Schiphol en Enschede, Hengelo en Apeldoorn. Ook wordt de route Nijmegen/Arnhem per 1 september 2019 uitgebreid met een stop in Venlo.
Meer informatie
 
 
Fly Responsibly
Met Fly Responsibly nemen wij het initiatief voor verantwoord vliegen en een duurzamere luchtvaart. Dat lukt alleen als we samenwerken. Ontdek wat wij samen kunnen doen voor een duurzamere toekomst van de luchtvaart.
Lees hier meer
Wat vind je van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden tickets:
Boeken: t/m 25 juli 2019. Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden Package Deals:
Boeken: t/m 25 juli 2019. De vanaf-prijzen gelden per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Je kunt nu je Air Miles of ING Punten inwisselen voor extra korting op KLM Package Deals. Ga naar Airmiles.nl of de ING winkel en wissel je Air Miles of ING Punten in voor een kortingsvoucher. Voer de actiecode in tijdens het boeken van je Package Deal en de korting wordt verrekend.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2019 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.