de Jong Intra Vakanties
Make your dream come true!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌&n bsp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌&nb sp;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌&nbs p;‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Amerika reizen

🗽 Ontdek Amerika: trek er op uit!

Bent u aan het nadenken over een prachtige rondreis door Amerika? Dit immens grote land heeft u zoveel te bieden! Ontdek de hippe steden, indrukwekkende nationale parken en zeer vriendelijke bevolking.

Reist u graag in een groep of liever individeel? Alles is mogelijk. Stel uw eigen droomreis samen of pas een bestaande reis volledig naar uw wens aan.
Wij helpen u graag!

Bekijk onze favoriete reizen naar Amerika

Western Discovery
17-daagse groepsrondreis

De perfecte kennismaking met de westelijke staten van Amerika. De afwisseling van bijzondere steden zoals: Los Angeles, Las Vegas en San Francisco én prachtige nationale parken met o.a.: Grand Canyon, Zion, Death Valley en Yosemite.

Western Discovery<br />17-daagse groepsrondreis
icoontje p.p. vanaf
€ 2.366

The Great West
22-daagse autorondreis

Laat u verrassen door The Great West. Beroemde steden worden afgewisseld met de overweldigende natuur van nationale parken met hoge bergtoppen, diepe ravijnen, droge vlaktes, klaterende watervallen en kabbelende beekjes.

The Great West<br />22-daagse autorondreis
icoontje p.p. vanaf
€ 1.727
Bekijk alle USA reizen Bekijk alle Amerika reizen Bekijken

Colors of New England
11-daagse groepsrondreis

Geniet van de prachtige natuur, ontdek de geschiedenis en bezoek de kleine dorpjes langs de Amerikaanse kust.

icoontje p.p. vanaf
€ 1.744

Southern Explorer
15-daagse groepsrondreis

Maak kennis met de grote steden in het Zuidoosten van Amerika. Elke stad heeft zijn eigen karakter en sfeer. Naast deze metropolen bezoekt u ook mooie gebergtes en natuurgebieden. De reis eindigt in het zuiden met zon, zee en het strand van Florida.

Southern Explorer<br />15-daagse groepsrondreis
icoontje p.p. vanaf
€ 2.129

Great Eastern Cities
10-daagse groepsrondreis

In deze korte maar zeer afwisselende rondreis bezoekt u de 3 grootste steden van de oostkust: New York, Washington DC en Philadelphia. Naast de steden kan u genieten van de Niagara Falls, Appalachian Mountains en de Amish.

Great Eastern Cities<br />10-daagse groepsrondreis
icoontje p.p. vanaf
€ 1.534

Wat onze klanten zeggen over onze vakanties

"Alle enorme en schitterende nationale parken van het Westen hadden we vorig jaar al uitgebreid bekeken en dit jaar wilden we graag de grote steden in het Oosten verkennen. New York, Boston, Washington DC, Philadelphia ... we zijn er allemaal geweest en hebben enorm genoten! We hadden ook overal voldoende tijd om de hoogtepunten te bekijken en ook nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid rustig rond te wandelen. We'll be back!" - Fam van der Kroon

Direct contact

Direct contact 0180 - 457803

of bel uw ANVR reisbureau

Volgen?

Facebook Instagram
Prijzen zijn exclusief € 2,50 Calamiteitenfonds en € 19,50 reserveringskosten per boeking.