De FamilyFix 360 Pro is de enige autostoel base die dankzij Maxi-Cosi's gepatenteerde SlideTech™—technologie draait en naar je toe schuift. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

Babypark

Ontdek de 360 Pro
Family van Maxi-Cosi

De FamilyFix 360 Pro is de enige autostoel base die dankzij Maxi-Cosi's gepatenteerde SlideTech™—technologie draait en naar je toe schuift. Maxi-Cosi's nieuwste autostoeltjes, de Pebble 360 Pro en de Pearl 360 Pro, zijn compatibel met de FamilyFix 360 Pro-base en bieden ultiem gemak voor jou en maximaal comfort voor je kindje vanaf de geboorte tot de leeftijd van 4 jaar.

SHOP HIER
Babypark
Babypark
Babypark

Mica
360 Pro

De Mica 360 Pro biedt topklasse comfort van 0-4 jaar oud dankzij Maxi-Cosi's SlideTech®-technologie, intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand, 5 comfortabele ligstanden en een easy-in harnas. Het stoeltje is ontworpen volgens de strengste i-Size-veiligheidsnormen en de geïntegreerde base is voorzien van schuiftechnologie, zodat je je kind eenvoudiger in en uit de auto kunt tillen.

SHOP HIER
Babypark
Babypark
Babypark

Pebble
360 Pro

Het eerste babyautostoeltje dat zowel in de auto als op de kinderwagen een volledig vlakke ligstand biedt Pebble 360 Pro levert maximaal slaapcomfort voor je baby, vanaf de geboorte tot 15 maanden. Het zitje heeft drie ligstanden, waaronder een vlakke ligstand die in een auto of bevestigd aan een kinderwagen kan worden gebruikt. In combinatie met de draaiende FamilyFix 360 Pro slide-out base draai en schuif je je kind moeiteloos naar je toe - je kind in en uit de auto halen is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

SHOP HIER
Babypark
Babypark
Babypark

Pearl
360 Pro

Pearl 360 Pro biedt superieur comfort voor je peuter, of hij/zij nu wakker is of slaapt. Het zitje heeft 5 ligstanden, zodat je de beste hoek kunt kiezen voor je kind vanaf de geboorte (gebruik de zitverkleiner voor baby's, afzonderlijk verkrijgbaar) tot 4 jaar oud. In combinatie met de draaiende FamilyFix 360 Pro slide-out base met SlideTechTM technologie is de Pearl 360 Pro de enige beschikbare peuterautostoel die zowel draait als naar je toe glijdt. Het Easy-in harnas voegt nog meer gemak toe, zodat je je peuter met een minimale inspanning in het zitje kunt vastzetten.

SHOP HIER
Babypark

Waarom 360 Pro Family?

+ De revolutionaire uitschuifbare autostoeltechnologie die iedere dag eenvoudiger maakt voor ouders. Geen rugpijn, hoofdstoten of geklungel. Met de FamilyFix 360 Pro-base gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

+ De Pebble 360 Pro kan in alle standen volledig plat liggen - in de auto en bevestigd aan een kinderwagen, met of zonder de FamilyFix 360 Pro-base.

+ Zowel de Pebble 360 Pro als de Pearl 360 Pro hebben een Easy-in harnas dat open blijft staan, zodat je je kind moeiteloos in en uit de auto kunt halen.

+ De Pebble 360 Pro en Pearl 360 Pro zijn gebouwd volgens de hoogste veiligheidsnormen en hebben superieure geïntegreerde G-CELL technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen om de veiligheid van je kind te garanderen.

+ FamilyFix 360 Pro heeft FlexiSpin, een 360° draaisysteem waarmee de Pebble 360 Pro en Pearl 360 Pro in elke ligstand eenvoudig met één hand kunnen draaien.

SHOP HIER