Beleef een heerlijke vakantie tijdens de herfst
Roompot Vakanties logo

Beleef een heerlijke vakantie tijdens de herfst
Bekijk de webversie.

Nog maar een paar weken ...
Nog maar een paar weken ...
De herfstvakantie is niet ver weg meer. Lekker kastanjes zoeken met de kleintjes, uitwaaien op het strand of een frisse neus halen tijdens een fietstocht door de bossen. Met één van onze parken als uitvalsbasis beleeft u een heerlijke vakantie. En regent het een keer? Dan neemt u toch gewoon een duik in het overdekte zwembad. We hebben de beste Herfstdeals voor u op een rijtje gezet!
Meer info
Last minutes
Naar de kust
Uitwaaien aan de kust kan het hele jaar door, maar is het leukst in de herfst. Dus jas aan en neus en haren in de wind! Bij terugkomst in uw verblijf warmt u vervolgens op met een kop thee. En appelgebak natuurlijk.

 
Vanaf  130,-
Meer info
Herfstdeals
Eropuit in de natuur
De verkleurende bomen en vallende bladeren zijn al reden genoeg om er lekker op uit te gaan. Maar het zoeken naar paddenstoelen, eikeltjes en kastanjes maakt het helemaal een feest. Om er daarna in uw woning de mooiste dingen van te knutselen.
Vanaf  102,-
Meer info
Kerstvakantie
Grote vakantieverblijven
Beleef met de hele familie of met een grote groep vrienden een onvergetelijke vakantie in een van onze groepsaccommodaties. Geniet met z’n allen van al het moois dat de herfst te bieden heeft. De woningen zijn geschikt voor 8 tot maar liefst 24 personen.
Vanaf  197,-
Meer info
World Cleanup Day
Overdekt zwemplezier
Is het weer écht te slecht om naar buiten te gaan? Dan biedt het zwembad natuurlijk uitkomst. Van verwarmd binnenbad tot subtropisch zwemparadijs; op deze parken kunt u met het hele gezin eindeloos spetteren.
 
Vanaf  102,-
Meer info
Kerstkaart knutselen
Spooktakulair Halloweenfeest
In de herfstvakantie kunt u op een aantal van onze parken met het hele gezin griezelen tijdens het Spooktakulaire Halloweenfeest. Boek snel een verblijf en wij jagen u de stuipen op het lijf!
Vanaf   134,-
Meer info
Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden op de website.
Algemene voorwaarden   |   Privacy   |   Service & Contact   |   Uw gegevens   |   Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V. Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL