Alle musthaves en tips voor jouw perfecte portretfoto
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

ALLES OVER
PORTRETFOTOGRAFIE

 
Van een simpele pasfoto tot een echt studioportret: portretfotografie is een brede specialisatie met voor ieder wat wils. Ga jij de uitdaging aan? Wij helpen je graag op weg met een flinke dosis inspiratie, de beste tips en alle musthaves! We hebben namelijk alles in huis zodat jij de mooiste portretten kunt maken van bijvoorbeeld een familielid, een onbekende of je huisdier. Experimenteer met het licht, je lenzen én je modellen. Ga jij aan de slag met portretfotografie?
 
 
 
 
 

De musthaves voor portretfotografie

 

Wil je aan de slag met portretfotografie, maar heb je geen idee waar je moet beginnen qua gear? Van portretlenzen en flitsers tot achtergrondrollen en lichtvormers: we hebben de belangrijkste musthaves voor je op een rijtje gezet.

 
 
 

Een creatief portret in de studio, maar dan effe anders

 

Nog meer inspiratie nodig? In deze video laten wij drie manieren zien hoe jij je portret creatief neerzet in de studio. Namelijk met een cucoloris, met een rookmachine, en met glycerine. Nieuwsgierig geworden?

 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben je nog niet uitgelezen?

 
 

Volg ons via:

 
Instagram   YouTube   Facebook   TikTok   LinkedIn
 
 
© Kamera Express 2024  
Contact   |   Voorkeuren   |   Afmelden