Wat kun je leren van de huidige wereldwijde teruggang op de aandelenbeurs? ICM neemt je mee in een prognose voor de aankomende twee maanden
EW Bulletin
Redactioneel
Johan Rudolf Thorbecke: vader van de Nederlandse democratie

Anderhalve eeuw geleden, op 4 juni 1872, overleed Johan Rudolf Thorbecke. Geen politicus oefende zo’n grote invloed uit op de ontwikkeling van het politieke bestel. Een kennismaking met de grote liberale staatsman aan de hand van 40 vragen.

EW Bulletin
Advertorial

77 Tips voor uw pensioen zodra uw portefeuille € 350.000 bereikt, ontvang onze gratis gids en periodieke inzichten.

EW Bulletin
Advertorial
Bescherm uw bedrijf ook tegen cybercrime

Voor elk bedrijf is het belangrijk om cybercriminelen op alle mogelijke manieren te bestrijden. Bijvoorbeeld door goede backups te maken zodat, als u een keer gehackt wordt, uw bedrijf weer snel operationeel is. Of door, net als VodafoneZiggo ook trainingen aan werknemers te geven. Hans Nelissen, manager technology security Plan & Build bij VodafoneZiggo, vertelt hoe ze dat aanpakken.

EW Bulletin
Advertorial
Ontdek de perspectieven voor de aankomende tijd

Wat kun je leren van de huidige wereldwijde teruggang op de aandelenbeurs? ICM neemt je mee in een prognose voor de aankomende twee maanden en laat zien welke kansen in de markt benut kunnen worden. Zo wordt er in het rapport ‘Perspectieven’ stil gestaan bij de verschillende factoren die de wereldwijde teruggang beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan het conflict tussen Oekraïne en Rusland, de hoge inflatie en de krappe arbeidsmarkt.

EW Bulletin
Redactioneel
Bevestiging is goed voor meer wellevendheid

Het gebeurt geregeld dat Carla Joosten bijna van de fiets wordt gereden door een jongeman – nooit een jongevrouw – in een grote auto. De bestuurder heeft het meestal niet eens in de gaten. Haar fantasie slaat dan op hol. Wat is dat voor een jongen?

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van ONE Business bv. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van ONE Business bv. ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van ONE Business bv. te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door ONE Business bv. of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan ONE Business bv. uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij New Skool media bv. - waarvan ONE Business bv. een onderdeel is - bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?