U ontvangt dit e-zine als abonnee van AutomatiseringGids. Klik hier voor de webversie.
18 maart 2016
ICT e-zine
Deel via e-mail  twitter  linked in  facebook
Inhoud ICT e-zine
1. Maak een hybride cloud van uw vSphere-infrastructuur
2. Het factuurverwerkingsproces vernieuwen? Creëer draagvlak!
3. Vereenvoudig IT-beheer met desktopvirtualisatie
4. Negen voordelen van iOS 9 voor uw organisatie
5. Verkoop sneller en meer met een cloud-CRM
1
Maak een hybride cloud van uw vSphere-infrastructuur
Download whitepaper
IBM SoftLayer laat u toe om uw bestaande private cloud met VMware vSphere te transformeren tot een hybride cloud zonder dat uw hele IT-infrastructuur op de schop moet. U installeert eenvoudigweg vSphere op de bare metal servers van SoftLayer. Alle nieuwe resources waartoe u in de cloud toegang krijgt, zijn te beheren met dezelfde tools die u al jaren gebruikt. Ontdek hier de voordelen van het IaaS-platform van IBM.
 
terug naar boven
2
Het factuurverwerkingsproces vernieuwen? Creëer draagvlak!
Download whitepaper
Ben jij IT-Manager en ga je het factuurverwerkingsproces digitaliseren? Dan is het ook jouw taak om de medewerkers van de financiële afdeling te enthousiasmeren. Werken zij niet mee, dan zal het project niet slagen… Vind jij het moeilijk om jouw verhaal over de bühne te krijgen bij de gebruikers? Download dan dit whitepaper en wordt een change management expert!
 
terug naar boven
3
Vereenvoudig IT-beheer met desktopvirtualisatie
Download whitepaper
De ontwikkeling van technologie gaat voor veel mensen te snel om bij te houden, zelfs voor de professionals. Het kennisniveau van het ICT-personeel stijgt niet in hetzelfde tempo als de marktontwikkelingen. Dat wordt door veel ICT’ers als een behoorlijke uitdaging ervaren. Er zijn echter een aantal trends die daadwerkelijk de ICT-wereld hebben veranderd, één ervan is virtualisatie. In deze whitepaper wordt aan de hand van een praktijkvoorbeeld getoond hoe de implementatie van virtuele desktops aangepakt kan worden en welke voordelen het oplevert.
 
terug naar boven
4
Negen voordelen van iOS 9 voor uw organisatie
Download whitepaper
Maakt u in uw bedrijf gebruik van iPhones en iPads, dan heeft Apple's nieuwste mobiele besturingssysteem iOS 9 heel wat te bieden. Multitasking op de iPad laat u twee apps tegelijk zien, de batterij gaat langer mee, met de Notes app maakt u snel notities tijdens een vergadering en tweefactorauthenticatie krikt de beveiliging op. Dat zijn maar enkele van de nieuwe functies die interessant zijn in het bedrijfsleven.
 
terug naar boven
5
Verkoop sneller en meer met een cloud-CRM
Download whitepaper
Sales automation gaat vandaag over meer dan het beheren van accounts, contactpersonen en activiteiten. Het gaat om het verwerven van inzichten die u een competitief voordeel geven, om toegang tot voorspellingen, om realtime samenwerking, om de mogelijkheid ter plaatse bij een klant een offerte te geven enzovoort. Ontdek hier de voordelen van een cloudgebaseerd CRM.
 
terug naar boven
Praktisch e-zine voor ICT management is een product van AutomatiseringGids en Businessleads
adverteren privacy homepage uitschrijven