Wanneer ga jij naar Azië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Azië reizen van mei!
 
Ben je klaar om Azië te verkennen en jezelf onder te dompelen in zijn rijke culturele erfgoed en adembenemende landschappen? Neem een kijkje in onze top 10 reizen die je meenemen op een onvergetelijke reis door deze diverse en boeiende regio. En vergeet niet onze exclusieve reistip te ontdekken: Top 6 niet te missen in de Mekongdelta 🌊🌴
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis In Stijl door Thailand
Vanaf € 2.349 - excl vlucht
Riksja Thailand neemt je mee op een onvergetelijke reis door het hart van Thailand, vol met hoogtepunten die je niet mag missen. Verken de beroemde River Kwai en laat je betoveren door haar geschiedenis en schoonheid. Overnacht in een trein voor een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Laat je verwonderen door de levendige sfeer van Chiang Mai, de leukste stad van Thailand. En voor avonturiers die houden van de natuur, wacht een jungle-expeditie in Khao Sok. Sluit je reis af aan een privéstrand op het idyllische Ko Phangan. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Groepsreis Sumatra, Java & Bali
Vanaf € 2.595 - incl vlucht
Ervaar de betoverende diversiteit van Indonesië met Djoser! Ontdek op Sumatra het bewonderenswaardige Gunung Leuser National Park, de thuisbasis van de bedreigde orang-oetans. Op Java word je ondergedompeld in de rijke cultuur van Yogyakarta, met zijn betoverende Kraton en bruisende Jalan Malioboro. Verken de mysterieuze Borobudur en Prambanan-tempels voordat je getuige bent van de magische zonsopgang bij de Bromovulkaan. Steek over naar het betoverende Bali, waar je kunt ontspannen op het idyllische Lovina Beach.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Privéreis Hemels Himalaya van Tibet en Nepal
Vanaf € 5.450 - excl vlucht
Ontdek Tibet en Nepal met 333travel! Begin je reis in Chengdu, de bruisende stad vol theegezelligheid en ontmoet de iconische reuzenpanda's. Van daaruit vlieg je naar Lhasa, het mystieke 'Dak van de Wereld'. Laat je betoveren door de debatterende monniken, de majestueuze kloosters en de uitgestrekte hoogvlaktes waar yaks grazend ronddwalen. Met je avontuurlijke jeep doorkruis je dit betoverende landschap, omringd door wapperende gebedsvlaggetjes en imposante bergtoppen. Na Tibet wacht het betoverende Nepal op je. Van de kleurrijke hoofdstad Kathmandu met zijn hindoeïstische tempels tot aan het serene Pokhara.
Bekijk deze 20-daagse reis
Reis 22-35ers Sri Lanka
Vanaf € 2.349 - incl vlucht
Stap in de magie van Sri Lanka met Sawadee! Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit prachtige eiland, waar de rustige surfstranden, uitgestrekte theeplantages en bruisende wildlife op je wachten. Ontdek de diepgewortelde cultuur terwijl je door oude steden wandelt, de onderwaterwereld verkent en door schilderachtige dorpen fietst. Rust uit te midden van de weelderige jungle in een sfeervolle eco-lodge en neem de tijd om je surfvaardigheden aan te scherpen aan de kust. Laat je smaakpapillen dansen met de verrukkelijke gerechten van Azië, van smaakvolle egghoppers tot kruidige curry's en verkoelende kokosnoten. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Familiereis Japan
Vanaf € 3.500 - excl vlucht
Laat je verrassen en inspireren door de unieke mogelijkheden die Japan te bieden heeft voor jou en je kinderen met Van Verre Reizen. Van de adembenemende tempels tot de levendige straten van Tokyo, elke dag is gevuld met nieuwe ontdekkingen en opwinding. Laat je kinderen kennismaken met de Japanse cultuur door samen een bento lunchbox te maken, Nintendo te spelen en zelfs te leren zwaardvechten als een echte samoerai. Kies voor een reis die zowel educatief als onvergetelijk is. 
Bekijk deze 16-daagse reis
Wandelreis Turkije East Lycian Way
Vanaf € 789 - excl vlucht 
Beleef de ultieme wandelervaring in het betoverende Lycië met SNP Natuurreizen! Laat je leiden door de adembenemende schoonheid van de Lycian Way, waar je van de ruige bergen naar de idyllische kustlijn trekt, omgeven door een rijke diversiteit aan flora en fauna. Verken de fascinerende Lycische cultuur en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking in schilderachtige bergdorpjes. Laat je betoveren door de charme van Antalya, een stad die doordrenkt is van geschiedenis en cultuur. 
Bekijk deze 8-daagse reis
 
 
Privéreis Treasures of Oman
Vanaf € 2.980 - incl vlucht
Ontdek de betoverende schatten van Oman met NBBS Reizen! Stap in een wereld waar het verleden en het heden naast elkaar bestaan, waar eeuwenoude forten verrijzen tegen een decor van moderne architectuur. Begin je reis in Muscat, waar de geuren van exotische specerijen je verwelkomen in de kleurrijke soeks en de Sultan Qaboos Grand Mosque je betovert met zijn majestueuze pracht. Verken de geheimen van de zee bij Ras Al Jinz, waar 's nachts de zeeschildpadden hun eieren leggen op het zachte zand. Dwaal door de adembenemende Sharqiya woestijn, waar gouden duinen zich uitstrekken tot aan de horizon.
Bekijk deze 8-daagse reis
Rondreis West-Maleisië Compleet
Vanaf € 2.000 - excl vlucht
Verken de ongeëvenaarde schoonheid van West-Maleisië met PANGEA Travel. Van het bruisende Kuala Lumpur tot de weelderige natuur van Taman Negara, en van de betoverende theeplantages in Cameron Highlands tot de verborgen schatten aan de oostkust, deze reis heeft het allemaal. Dompel jezelf onder in het authentieke Maleisische leven tijdens je verblijf in Pasir Belanda, waar je hartelijk wordt ontvangen door een lokaal gezin en het echte 'kampung' leven ervaart. En vergeet niet te ontspannen op de tropische paradijseilanden Penang & Perhentian.
Bekijk deze 20-daagse reis
 
 
Individuele Rondreis Vietnam Compleet: Brommers, Krijtrotsen en Noedelsoep
Vanaf € 2.149 - incl vlucht
Maak een onvergetelijk avontuur met Vamonos Travels en verken de betoverende schoonheid van Vietnam. Begin je reis in het hart van Hanoi, waar koloniale architectuur en levendige straten wachten om ontdekt te worden. Vaar langs de adembenemende krijtrotsen van Halong Bay en laat je betoveren door de serene pracht van Ninh Binh. Ontdek de keizerlijke schatten van Hué en laat je meeslepen door de charme van Hoi An. Slenter door de straten van Saigon en proef de bruisende energie van de stad. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Luxe Reis Sri Lanka & de Malediven
Vanaf € 14.050 - incl vlucht
Beleef de betoverende schoonheid en ontdek de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning met Tico Reizen! Begin je reis in het exotische Sri Lanka, waar je wordt ondergedompeld in eeuwenoude cultuur, weelderige landschappen en spannende safari's op zoek naar wilde dieren. Van de historische pracht van Galle tot de adembenemende hooglanden van Nuwara Eliya, elke stap wordt begeleid door luxe en comfort. Sluit je avontuur af op de Malediven, waar de azuurblauwe wateren en parelwitte stranden je begroeten voor een onvergetelijke afsluiter.
Bekijk deze 17-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Azië bestemming niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel