Ontdek hét perfecte cadeau voor Vaderdag

13 dagen geleden
  • Html
  • Tekst
Zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Maar wat geef je de liefste vader van de wereld? Een mooi boek natuurlijk! Om je op weg te helpen hebben we de mooiste boeken van twee topschrijvers voor je geselecteerd. Hiermee maak je van Vaderdag een echt feest!
Veel leesplezier,
Uitgeverij Thomas Rap
© foto: Rami Zarnegar

Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari doceert geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Zijn boeken Sapiens en Homo Deus werden wereldwijde bestsellers.
Meer over Yuval Noah Harari
 

Sapiens

Honderdduizend jaar geleden leefde de Homo sapiens nog een tamelijk onbekommerd bestaan. Op een zeker moment onderging het brein van deze mens een ingrijpende verandering: nu kon hij zich plots verbeelden dat het gras elders wel eens groener zou kunnen zijn, en dus maakte hij zich op om de wereld te veroveren. In Sapiens neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. 
Bestellen

21 lessen voor de 21ste eeuw

In Sapiens boog Yuval Noah Harari zich over het verleden, in Homo Deus over de toekomst; nu laat hij zijn licht schijnen over het heden. Wat zijn de uitdagingen van onze tijd? Hoe beschermen we onszelf tegen een nucleaire oorlog, ecologische rampen en technologische bedreigingen? In dit boek beantwoordt Yuval Noah Harari de 21 meest urgente vragen van onze tijd.
Bestellen

Homo Deus

Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw – van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven. Dit is de volgende stap in onze evolutie. 
Bestellen
© foto: Johnny Boylan

Stephen Fry

Stephen Fry is acteur, journalist, dichter, comedian, tv-presentator, filmregisseur en schrijver. Bij Thomas Rap verschenen verschillende romans van zijn hand en de bestsellers Helden en Mythos.
Meer over Stephen Fry
 

Helden

In Helden vertelt Stephen Fry op sprankelende wijze de dramatische, geestige, tragische en tijdloze verhalen van de stervelingen uit de mythologie. Huiveringwekkend en meeslepend zijn de verhalen van de Griekse helden, die ons opnieuw laten zien waartoe wij mensen in staat zijn.
Bestellen

Mythos

Losbandigheid, lust en liefde, moord en doodslag, triomfen en tragedies; de Griekse mythen en sagen zijn wilder en woester dan het leven zelf. Deze verhalen bieden alles wat een lezer zich kan wensen. De oude Grieken inspireerden onder anderen Shakespeare, Michelangelo, James Joyce en Walt Disney. In de handen van Stephen Fry komen de verhalen opnieuw tot leven. 
Bestellen
© 2019 - Thomas Rap
U bent ingeschreven op onze nieuwsbrief omdat u via onze website heeft opgegeven updates van ons te willen ontvangen.
Thomas RapVan Miereveldstraat 1Amsterdam, Nh 1071 DW Netherlands
Add us to your address book
Uitschrijven | Bekijk in browser

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Debezigebij.nl

Categorieën: Boeken Schrijvers
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019