Ontdek Nieuw-Zeeland met NBBS Reizen

13 dagen geleden
  • Html
  • Tekst
Open in browser
NBBS Reizen Nieuws, 12/6/2019

Maak kennis met Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een ideale reisbestemming in onze wintermaanden, wanneer het zomer is op het zuidelijk halfrond. De schitterende landschappen op het Noorder- en Zuidereiland lenen zich goed voor de ultieme roadtrip per huurauto of camper. De wegen zijn goed en aan het links rijden raak je snel gewend. Je hebt de keuze uit een ruim aanbod van campers, huurauto's, bustours en hotels die je al kunt boeken t/m maart 2020. Voor de vliegreis zijn vele opties, ook met leuke stop-overs in Azië. De meeste prijzen van onze rondreizen zijn exclusief autohuur en vliegreis, zodat je zelf een keuze kunt maken. Onze Nieuw-Zeeland specialisten maken graag een offerte op maat.

Naar website

23-daagse camperrondreis vanaf € 697

North & South Campertour

Maak een roadtrip door Nieuw-Zeeland met het comfort van gereserveerde campings. Deze reis kun je combineren met campers van alle maatschappijen. Bij Maui, Britz of Mighty kun je gebruikmaken van een gratis GPS met handige reistips. Wij zoeken graag de beste deal voor je uit, ook voor je vliegticket.

Lees meer

18-daagse privé-rondreis vanaf € 2204

Rail & Coach New Zealand

Reis individueel per trein en bus door het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland, van Auckland naar Christchurch. Je bezoekt onder meer de Bay of Islands, Rotorua en de Waitomo Caves, Wellington, Kaikoura, de Franz Josef gletsjer en Mount Cook. Inclusief een spectaculaire treinrit door de Southern Alps.

Lees meer

23-daagse autorondreis vanaf € 1391

Surprising New Zealand

Maak kennis met Nieuw-Zeeland tijdens deze afwisselende reis van Auckland naar Christchurch. Bezoek de mooiste plekken van het Noorder- en Zuidereiland zoals de Bay of Islands, Rotorua en Queenstown. Laat je verrassen door het relatief onbekende Coromandel en Tongariro National Park.

Lees meer

17-daagse autorondreis vanaf € 943

Classic New Zealand

Zie in relatief korte tijd de highlights van Nieuw-Zeeland. Op het Noordereiland reis je van Auckland via het geothermische centrum Rotorua en de wijnregio Napier naar Wellington. Per ferry steek je over naar het Zuidereiland, waar je Kaikoura, de Fox Glacier, 'Adventure Capital' Queenstown en Lake Tekapo bezoekt.

Lees meer

25-daagse autorondreis vanaf € 3273

New Zealand Adventure Off Road - Hike & Drive

Maak een rondreis per 4WD huurauto, over 'off the beaten track routes'. Je bezoekt ook de hoogtepunten van het Noorder- en Zuidereiland en kunt onderweg mooie wandeltochten maken en deelnemen aan optionele activiteiten, zoals bungy jumpen of een heli-hike maken. De prijs is inclusief autohuur.

Lees meer

20-daagse autorondreis vanaf € 1644

Nature & Wine in New Zealand

Tijdens deze rondreis door prachtige natuur en wijngebieden verblijf je in karakteristieke bed & breakfasts. Je kunt een deel van de New Zealand Wine Trail afleggen en aan vele optionele activiteiten deelnemen, zoals een boottocht op de Milford of Doubtful Sound, kajakken en wandelen bij de Fox Glacier.

Lees meer
Bovenstaande aanbiedingen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer.
NBBS Reizen. Tel. 010 2 891 891. Ma t/m vr 09.00 – 17.30 uur, za 10.00 – 16.00 uur.
Je ontvangt deze mailing van een Nieuw-Zeeland.nl partner, omdat je je op een van onze websites
hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties.
Wijzig je e-mailvoorkeuren
als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.
Of klik op afmelden
© 2019 NBBS Reizen.

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Australie.nl

Categorieën: Vakantie Internet Buitenland
Leeftijd: 65 jaar en ouder 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 7 t/m 13 jaar

© 2019