Geniet deze krokusvakantie van een culinair driegangendiner met ons Bilderberg Arrangement en overnacht al vanaf € 148 per verblijf.
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
boek nu
Met het Bilderberg Arrangement overnacht u in één van onze 12 prachtig gelegen hotels. Of u nu graag in een bruisende stad verblijft of liever tot rust komt in de natuur; alles is mogelijk. Het arrangement is inclusief een uitgebreid driegangendiner en biedt u de mogelijkheid om de dag te beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet.
Vanaf € 148 per verblijf
met twee personen
boek nu
De krokusvakantie staat voor de deur
KIDS FOR FREE ARRANGEMENT
Keuze uit 3 hotels | 2 nachten

Met ons driedaags familiearrangement gaat u er samen met de kinderen even lekker tussenuit. Dit is inclusief ontbijt en Billy Backpack pakket. Twee kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis!
vanaf € 220 per verblijf met twee personen
Boek nu
Family Special
Hotel 't Speulderbos | 2 nachten

Wilt u de vakantie doorbrengen met het hele gezin? Dat kan met onze Family Special! Hiermee verblijft u in Hotel 't Speulderbos, waar alles tot in de puntjes geregeld is.
vanaf € 234 per verblijf met twee personen
Boek nu
Lees meer
Bekijk onze familieblog

Waarom is Hotel 't Speulderbos de perfecte locatie voor een familieuitstapje? Even de dagelijkse routine achter u laten en genieten van de rust. Voor de kinderen is er genoeg te doen; van het speciale Kids Buffet tot een speurtocht door het hotel!
Lees meer
Benieuwd naar onze andere arrangementen?

Naast de familiearrangementen bieden wij ook culinaire arrangementen aan, evenals actieve, meerdaagse, culturele en wellnessarrangementen. Bovendien is er de wekelijkse buitenkans, waarbij u tijdelijk profiteert van een speciale aanbieding. Deze week verblijft u met 25% korting inclusief Het Bilderberg Ontbijt in het hart van Rotterdam, namelijk in Parkhotel Rotterdam! Neem gerust een kijkje op onze website voor alle andere mogelijkheden.
Al onze arrangementen
Volg ons opFITinY