10% extra korting op hulpmiddelen!www.zorgmiddelenaanhuis.nl
September is de maand van de huisaanpassingen.
Afbeelding
Hoe veilig woont u?

Wellicht heeft u pas het artikel in het AD gelezen: “Valpartij is steeds vaker doodsoorzaak”. In het artikel van vorige maand staat vermeld dat steeds meer Nederlanders overlijden aan de gevolgen van een val. Vorig jaar stierven 3.300 mensen door een val, liefst zestien procent meer dan een jaar eerder. Vaak gaat het om situaties die voorkomen hadden kunnen worden.

Dit heeft te maken met het gegeven dat wij steeds ouder worden en ook steeds langer zelfstandig thuis wonen. Het huis en de omgeving zijn hier niet altijd op voorbereid. Denk bijvoorbeeld aan te hoge dorpels en drempels waarover u gemakkelijk kunt struikelen.

 
Staat u wel eens stil bij de te nemen maatregelen die u kunt nemen om een valpartij te voorkomen?

Om u te helpen bij het voorkomen van vallen in huis besteden wij de gehele maand september extra aandacht aan de veiligheid in en rondom het huis.

Vormen dorpels een hindernis? 


Misschien gebruikt u in huis een rollator en vormt de dorpel een hindernis, of moet u zich altijd goed vasthouden aan de deurpost om niet over die dorpel te struikelen. Een dorpel vergroot het risico op valpartijen in huis maar dat hoeft niet meer! Plaats eenvoudig deze aluminium drempelbrug met anti slip profiel over de dorpel en u kunt hier zonder gevaar overheen lopen en rijden.
 
Drempelhulp bekend van RTL's Eigen Huis en Tuin!
Een hoge drempel bij de achterdeur of schuur? plaats eenvoudig het handige Secucare modulaire drempelhulp systeem! met behulp van dit kunststof systeem kunt u gemakkelijk met uw scootmobiel de drempel over. Bekijk hieronder hoe eenvoudig de drempelhulp in elkaar is te zetten!
Secucare Modulaire Drempelhulp
Simpel en goedkoop!
Met vaak simpele aanpassingen kan uw wooncomfort en veiligheid enorm worden verbeterd. Wat dacht u bijvoorbeeld van onderstaande voordelige oplossingen?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gebruik de kortingscode “veiligheid” en ontvang 10% korting op uw volgende aankoop in onze webshop.
Wilt u graag persoonlijk advies bij het veiliger maken van uw woning?
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen! U kunt ons iedere dag tussen 09:00 en 21:00 uur telefonisch bereiken via 0181-850439.
Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten, like dan onze Facebookpagina!
 
Scootmobielaanhuis.nl
Christiaan Huygensweg 6
3225 LD Hellevoetsluis

0181 - 85 04 39

Onze showroom is op afspraak te bezoeken!
 
 
Neem vrijblijvend contact met ons op!