|
|
|
Japans met een twist Sushiterrine | Maki (rolletje), temaki (kegeltje), urmaki (inside-out)… Je hebt ze vast wel eens gezien bij het sushirestaurant of misschien zelf gemaakt. Maar heb je ooit een terrine van sushi gezien? Nou, bij dezen! Geen gedoe met rolmatjes, want deze megasushi gevuld met vis en groenten maak je heel easy in een cakeblik. | |
|
|
|
|
|
Juicy borst & crispy huid Vic's kitchen stories: koop een hele kip | Victor de Launay deelt in Vic’s kitchen stories zijn culinaire hersenspinsels en projecten. Van cider maken tot een BBQ bouwen. Soms met een recept, soms alleen het proces en vooral een kijkje in zijn keuken. Deze maand: de perfect gebraden kip. | |
|
|
|
|
Advertorial | | delicious. deelt uit: 15x de Melitta® Amano (t.w.v. € 109,95) | Goede koffie is bijna onmisbaar. En dan is het extra fijn als je die kunt zetten met een ‘Pour Over’ dat er ook prachtig uitziet. Het Melitta® Amano-filtersysteem is een geslaagde combinatie van smaak én design. Alles leidt tot een koffieritueel dat al je zintuigen raakt. Omdat delicious. haar 15 jarig-jubileum viert, geven we nu 15 zetsystemen weg. | |
|
|
|
Last call! Rutger leer je sloffen bakken In de live masterclass Rutger bakt sloffen a.s. dinsdag (28 juni) laat Rutger van den Broek je zien hoe je eindeloos kunt variëren met deze bekende klassieker. Hij leert je perfecte sloffendeeg te maken, welke vullingen je mee kunt bakken met het deeg en hoe je het gebruikt voor zowel grote sloffen als mini-slofjes en gebakjes. Met een slof raak je nooit uitgebakken! Je ontvangt niet alleen toegang tot de live masterclass, maar ook een terugkijkvideo én alle recepten en tips die Rutger tijdens de masterclass bespreekt. | |
|
|
|
|
|
Voor de mocktailfans! Azijn om te drinken | Geef fruit een upgrade deze zomer en maak er shrubs van: heerlijke, dorstlessende drankjes op basis van azijn. Ja, het lijkt een beetje op sladressing in een glas, maar die zijn toch ook om op te drinken? We geven je een basisrecept zodat je volop kunt experimenteren met wat er op je fruitschaal ligt. Dat wordt een zomer vol sappige shrubs. Hmmm! | |
|
|
|
|
42x zomer! Van salade tot bbq Lekker fris en anders, daar heb we deze zomer behoefte aan! En dus staat dit juni-nummer bomvol heerlijke recepten voor een vroege zomer. Wat dacht je van Aziatische salades bijvoorbeeld of Indiase recepten en ook delicious.redacteur Merijn Tol is weer super-inspirerend met haar nieuwe boek Café Mazahar. Vergeet ook de zelfgebakken sloffen van Rutger niet…kortom: genoeg inspiratie voor een delicious. zomer! Neem nu een exemplaar mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel 'm (zonder verzendkosten) in onze webshop! | |
|
|
|
|
|
Hotspot Bohiem in de Flevopolder | Een intiem diner met lokale en wilde ingrediënten, op open vuur gekookt. Kuilkoken, fermenteren, roken en garen in klei. Klinkt aantrekkelijk toch? Natafelen rond een kampvuur en eindigen in een luxe tent met de volgende dag een heerlijk vers ontbijt. Dat is Bohiem, dit jaar neergestreken in de Flevopolder. | |
|
|
|
|
|
Gloeiend fruit Onweerstaanbare bbq-desserts | Het nagloeiende bbq-vuur is haast te zonde om ‘zomaar’ te laten doven. Hoogste tijd dus voor een aantal simpele maar ooh zo onweerstaanbare bbq-desserts. | |
|
|
|
|
|
Comfortfood 154x casual koken met (stok)brood & ciabatta | Van vers tot oud en van zacht tot stug: dit is onze ultieme lijst met brood om lekker casual te koken. Goede timing ook, nu het weer is omgeslagen en we wel een pick me up kunnen gebruiken. Voor alle lezers die net als wij verslaafd zijn aan brood is er een geruststellend lichtpuntje: jullie zijn hartstikke duurzaam bezig. Met deze recepten gooi je nooit meer een plak in de prullenbak! | |
|
|
|
|
|
|
|