De beste tips voor natuurfotografie van Claire Droppert
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Onze beste inspiratie en deals voor natuurfotografie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

ALLES OVER
NATUURFOTOGRAFIE

 
Met natuurfotografie kun je alle kanten op: van gedetailleerde macrofoto’s en indrukwekkende natuurfoto’s tot spannende wildlife shots en de mooiste landschapsbeelden. Wij begrijpen heel goed dat het soms lastig is om door de bomen het bos te zien, daarom hebben wij alle tips, musthaves en inspirerende artikelen op één plek voor jou verzameld.
 
 
 
 

Natuurfotograaf Claire Droppert

 
Claire Droppert is een Nederlandse natuur- en stiltefotograaf. Claire vertelt ons graag meer over haar werk als natuurfotograaf en hoe ze de stilte vastlegt. Natuurlijk geeft ze ook tips zodat je zelf de stilte kunt fotograferen.
 
 
 
 

Wildlife fotograaf Alex Pansier

 
Alex Pansier is een Nederlandse wildlife fotograaf en Sony-ambassadeur. Alex vertelt ons alles over zijn passie voor wildlife fotografie, dat uiteraard voor fantastische foto’s zorgt, maar soms ook wel spannend is. Natuurlijk heeft Alex ook handige tips voor als je zelf aan de slag wilt met wildlife fotografie.
 
 
 
 
 
 

GA ER OP UIT!

 
 

Kom je verrekijkers testen?

 

Probeer de nieuwste verrekijkers van onder andere Zeiss, Swarovski en Leica gratis uit op onze kijkerdag in Capelle aan den IJssel. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om direct een kijker aanschaffen en profiteer je van exclusieve aanbiedingen alleen verkrijgbaar op dit event. Ben jij één van de eerste 50 mensen die zich inschrijven? Dan ga je ook nog met een goodybag met leuke accessoires naar huis.

 
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
In prijs verlaagd, op = op!
 
 

DJI RS 2 Pro Combo

 
Gimbal voor grotere systeemcamera's en DSLR's
 
  • Kamera Express
    Voor vloeiende en dynamische beelden
  • Kamera Express
    Carbon constructie
  • Kamera Express
    Inclusief alle benodigdheden
 
Adviesprijs  899,-
 
 

 
 
 
 

EVENTS

 
 

MPN Fotovakbeurs

 

Ontmoet onze experts op de Master Photographers Network Fotovakbeurs op 3 april in ‘s -Hertogenbosch! Hét evenement voor de professionele fotograaf. Profiteer van onze exclusieve beurspromoties, doe inspiratie op, ontdek de nieuwste producten en kom in contact met andere professionals. Zien we je daar?

 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023