|
|
|
Lekker winters Pastinaakstoof met kastanjechampignons & walnoten | Dol op stoven, maar eet je liever geen vlees? Ook pastinaak is perfect om te stoven. Dit harde wortelgewas heeft een zoete anijsachtige smaak wat heerlijk samengaat met kastanjechampignons en walnoten. | |
|
|
|
|
|
Schrijf je nu in! Doe mee met de 7 dagen vegan challenge | Wil je vaker vega of zelfs plantaardig eten, of er simpelweg meer over leren? Op maandag 7 maart 2022 start de delicious. 7 dagen vegan challenge. Onze Instagram-cursus gericht op een week superlekker eten zonder vlees, vis, zuivel en andere dierlijke producten. Schrijf je nu in en doe mee! | |
|
|
|
|
Advertorial | Eigen Land: 101 tips voor een heerlijke lente Een nummer boordevol tips om plannen te maken voor een heerlijke voorjaarsvakantie in Nederland en de komende lente. Met onder andere de leukste uitjes en activiteiten met kinderen, de mooiste wandel- en fietsroutes én de 66 grootste culinaire highlights van Nederland. Bestel deze editie nu voor slechts € 4,99, inclusief gratis verzending. | |
|
|
|
|
45 hartverwarmende recepten Jouw comfort zone Midden in de winter wil je maar een ding: hartverwarmende gerechten uit eigen keuken. En dus brengt het februarinummer van delicious. je terug naar je comfortzone met het lekkerste comfortfood ever. Van vegan comfort tot low&slow eenpanners en van warme winterkazen uit de Alpen tot het lekkerste zoet met golden syrup...je kunt weer een koude wintermaand vooruit in eigen keuken! Het warme februarinummer is vanaf morgen te koop. Neem dus snel een exemplaar mee tijdens het doen van je boodschappen of bestel 'm (zonder verzendkosten) in onze webshop! | |
|
|
|
|
|
Goed zoet Carrot cake met power | Zin in iets zoets? Deze carrot cake is altijd goed! Hij bevat niet te veel geraffineerde suikers en wordt extra lekker door de walnoten. | |
|
|
|
|
delicious.academy Kijk de stoofkunst af! Leerzaam & lekker, dat is het doel van deze live masterclass STOVEN op 7 februari 2022 die culinair redacteur Dosia Brewer geeft in de delicious.academy. Alles komt aan bod: de techniek, in welke pan je het beste stooft, hoe lang en op welke temperatuur en hoe je kan binden of inkoken. En ook de vele soorten stoofgerechten, van Hollands tot Marokkaans plus de ingrediënten en smaakmakers. | |
|
|
|
|
|
Romige parel uit Puglia 7x onze favoriete gerechten met overheerlijke burrata | Burrata, wij vinden het heerlijk. Deze mozzarella-achtige, verse Italiaanse kaas komt uit de Italiaanse streek Puglia. Dat burrata bij veel ingrediënten past, bewijst ons lijstje met 7 favorieten. | |
|
|
|
|
|
Voor doordeweeks Japanse katsu curry met bimi en edamamebonen | Ook zo gek op de Japanse keuken? Katsu curry is een Japans gerecht met gebakken kip in panko. Panko is een soort broodkruim die de kip een lekker krokant jasje geeft. Samen met de edamameboontjes en bimi is dit een smakelijk gerecht en perfect voor een doordeweekse dag. | |
|
|
|
|
|
|
|