|
|
|
Uit het magazine Groenterösti met ketjapgehakt | Deze groenterösti met ketjapgehakt brengt je gelijk naar Azië. De rösti bevat minder koolhydraten door de toevoeging van de vele groenten. Samen met het ketjapgehakt en de vele kruiden is dit recept een gezond, Aziatisch feestje. | |
|
|
|
|
|
Zondag bakdag Amandel-sesamkoekjes | Mm… Honing, amandelen, kokos én tahini. Ons geluk kan niet meer op met deze knapperige amandel-sesamkoekjes. Voeg nog wat kaneel toe voor nog meer smaak. | |
|
|
|
|
Low & slow! De 43 beste stoofrecepten Als we je zouden vertellen dat er iets heel lekkers op de wereld bestaat. Iets wat jij vanavond kunt gaan eten. En dat het eigenlijk niet veel meer is dan snijden, alles in 1 pan gooien, aanbraden, vuur laag en deksel erop? En je er veel vleeseters, maar óók vis- en groentefans heel blij mee maakt? Zou je ons dan geloven? Tuurlijk! Want jij kunt onze 10e special edition STOOF – vol met de 43 lekkerste stoofgerechten voor elke dag – nu bestellen via onze webshop (gratis verzending) of neem 'm mee tijdens het doen van je boodschapen! | |
|
|
|
|
|
Lekker makkelijk 6x makkelijke wokrecepten | Wokrecepten zijn lekker en makkelijk te maken. Je maakt ze vaak met rijst of noedels en ze staan in een handomdraai op tafel. Haal de Aziatische keuken in huis door deze wokrecepten een keer te proberen. | |
|
|
|
|
A.s. dinsdag: Rutger bakt macarons In deze live online masterclass leer je van Rutger van den Broek op 18 januari a.s. hoe je zelf de lekkerste en mooiste macarons kunt bakken. Je leert hoe je het beslag maakt en hoe je daar vervolgens schelpen van maakt. Je leert verschillende afwerkingen voor de macaronschelpen en uiteraard worden er ook allerlei vullingen gemaakt: van frisse citroen tot sticky karamel en van chocolade tot pistache! | |
|
|
|
|
|
Uit het Midden-Oosten Stoofschotel met kip, venkel & saffraan | Saffraan, venkel, zuurbes, zoete ui en sinaasappel. Deze stoofschotel uit Persiana heeft alles in zich om jouw favoriete najaarsstoof te worden. | |
|
|
|
|
|
Het grote stoofdossier Onze favoriete tips & tricks voor stoven | Goede stovers zijn uitslovers, want stoofvlees zacht én sappig krijgen is echt een kunst. Wij geven je een korte stoofcursus waarin we je voorzien van allerlei tips & tricks, verschillende stooftechnieken en natuurlijk de allerlekkerste recepten. | |
|
|
|
|
|
|
|