Shop nu alle sale items met korting tot 50%! De leukste items met print vind je nu in de sale. Combineer met een denim short of jeans en je bent helemaal klaar voor de zomer! Kom langs in één van onze Jeans Centre winkels of shop online in onze webshop.
Klik hier voor de online versie
> WORD JC FRIEND
    SPAAR KORTING
 
Sale up to 50 procent. Shop nu
Mannen sale Vrouwen sale
Jongens sale Meisjes sale
 
 

De SALE up to 50% is van start gegaan! Ben je nog op zoek naar zomerse items met print? Bekijk dan snel onze afgeprijsde T-shirts. Combineer met een denim short of jeans met stone bleach wash en je bent klaar voor de zomer!

 
Items met print De trend van het moment: items met een printje! Van animal tot floral prints, je ziet ze overal! Op dit moment shop je deze trendy items in onze sale. Shop nu.
Shop nu jeans met stone bleach wash Shop nu jeans met stone bleach wash
Denim blue Van een simpele jeans tot een denim jacket of top. Deze items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast. Je kunt ze gemakkelijk combineren met diverse kleuren. Nog leuker, je shopt nu denim blue items in de sale. Shop nu.
 
Actievoorwaarden: de actie is alleen geldig op geselecteerde items voorzien van een 'sale' of 'jeans sale' label. De actie is niet geldig in de JC outlets. Bekijk alle actievoorwaarden op www.jeanscentre.nl/actievoorwaarden.
 
 
     
  Download onze app       iOS | Android  
  |  
Klik hier om je af te melden voor de nieuwsbrieven van Jeans Centre B.V.