Ook in 2013 weer Groots met een zachte G!

7 jaren geleden


Text only:

Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Bekijk de online versie van deze nieuwsbrief


 


OOK IN 2013 WEER GROOTS MET EEN ZACHTE G!


Vol trots mag ik aankondigen dat we volgend jaar gewoon weer doorgaan met de Groots met een zachte G stadionconcerten! Op vrijdag 7 juni 2013 zullen we voor alweer het 8e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven staan.
Wil je verzekerd zijn van kaarten? Speciaal voor de fans is er een exclusieve voorverkoop! Dat betekent dat jij nu al via deze link kaarten kunt kopen. Let op! Vrijdag 8 juni om 18.00 uur begint de openbare kaartverkoop en dan werkt deze link niet meer. Vanaf dat moment kun je voor kaarten naar www.ticketservice.nl of bellen met Ticket Service via 0900-3001250 (45cpm).
Wie weet tot straks in Eindhoven, of anders tot volgend jaar!
Groet, Guus
BESTEL KAARTEN VOOR GROOTS MET EEN ZACHTE G 2013!

Early Bird actie: bestel kaarten voor 2013 en maak kans op 2 gratis kaarten voor 17 juni 2012!
Speciaal voor de vroege beslissers! Als je vóór 13 juni a.s. kaarten koopt voor het Groots met een zachte G concert in 2013, maak je kans op de allerlaatste kaartjes voor het ‘voetbalconcert’ van Guus op 17 juni 2012 in het Philips Stadion in Eindhoven. Wat moet je daarvoor doen? Mail je reservering en postadres door naar info@grootsmeteenzachteg.nl. Aanmelden voor deze actie kan tot woensdag 13 juni 12.00 uur.1.000.000 bezoekers voor Groots met een zachte G


Met de aankondiging van de 8e editie van zijn Groots met een zachte G concerten, nadert Guus de magische grens van 1 miljoen (!) bezoekers. Inmiddels is de concertreeks, door velen betiteld met de geuzennaam zomercarnaval, uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse muziekevenement van een solo artiest in Nederland.
“Ik vind het ongelooflijk. Als je mij aan het begin van mijn carrière in 1995 had verteld dat ik een miljoen mensen naar het stadion zou zingen had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard maar stoer is het wel! Ik ben er ongelooflijk trots op. Voel me meer dan vereerd. De Groots concerten zijn voor mij Genieten met een hoofdletter G. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!”, aldus Guus. Deze miljoenste bezoeker krijgt een Golden Ticket voor levenslang gratis entree tot de concerten en wacht ook nog een leuke verrassing.Het aftellen naar het eerste concert is begonnen!


Overmorgen is het eindelijk zover; het eerste concert van deze reeks! De crew is al sinds vorige week aan het bouwen en er zijn 81 trailers met onder andere 18.000 staal delen, 33.000 kilo videodecor, 917 lampen, 414 meter barrier en 300 custom made decor frames het stadion in gereden. Alle disciplines komen nu bij elkaar en één ding is zeker. Het wordt weer GROOTS! Op muzikaal gebied hebben we een aantal bijzondere verrassingen en natuurlijk ontbreekt ook de introfilm dit jaar niet. Misschien wel één van de meest geslaagde tot nu toe, met dank aan de vele gastacteurs.
Guus en zijn muzikanten zijn er helemaal klaar voor. Het mag beginnen!
Kijk voor meer informatie over de concerten op www.grootsmeteenzachteg.nl


 
 

Voeg
ons toe aan je adresboek, dan weet je zeker dat je de nieuwsbrief altijd
ontvangt!
Wil je geen mail meer van ons ontvangen? klik hier
Heb je vragen ? Forward deze mail dan naar info@universalmusic.nl.


Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019