21 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Bits of Freedom met KesselsKramer op de bres tegen online censuur
Deze week gaat de nieuwe Europese wet in die mensen beter beschermt tegen censuur, privacyschending en bias via algoritmen. Bits of Freedom lanceert nu met KesselsKramer de website jouwplatformrechten.nl, waarop je in normale-mensen-taal kunt lezen wat deze wetten voor jou betekenen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Aanbod vleesvervangers het kleinst bij Aldi
Van de vijf grootste supermarktketens heeft Aldi het geringste aanbod in vleesvervangers, blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. Slechts 12 procent van de producten in het versschap met vlees en vis voor het avondeten is bij Aldi een vega(n) vervanger.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuw event: Retail Media Day
[advertorial] Op 28 mei 2024 wordt de eerste editie van Retail Media Day gehouden in Media Plaza te Utrecht. Tijdens dit event komen alle soorten media die een rol spelen in de shopping journey van consumenten bij elkaar. Alles wat te maken heeft met oriëntatie, bezoek, aankoop en betaling van producten binnen de retailwereld. Met andere woorden: retailmedia is booming business. Tijd voor verdieping! Bestel nu je ticket en profiteer van een aantrekkelijke korting van 100 euro!
image
EasyJet komende drie jaar officiële partner Eurovisie Songfestival
EasyJet is voor de komende drie jaar de officiële luchtvaartmaatschappij van het Eurovisie Songfestival. In mei dit jaar vervoert de luchtvaartmaatschappij duizenden Eurovisie-fans naar het evenement in Malmö, Zweden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Seepje: ‘Koop onze flessen niet meer’
Zeepmerk Seepje roept Nederlanders in een landelijke OOH campagne op om te stoppen met het kopen van hun flessen. Hiermee introduceert het merk hun nieuwe navulbare shampoo en shower gel. De campagne is in een volledig nieuwe huisstijl en werd ontwikkeld door creatief bureau Higuita.
lees verder
twitter facebook linkedin
NIMA Marketing Day 2024: koop nu je ticket met Early Bird tarief
[advertorial] De NIMA Marketing Day is hét marketingfestival voor professionals binnen de sector. Op donderdag 13 juni komen 1500 marketingprofessionals bij elkaar om naar meer dan 70+ inspirerende sprekers te luisteren. De ticketverkoop is begonnen. Koop nu je ticket met 100 euro Early Bird korting.
image
CBb: geen boete tabaksfabrikanten, reclameverbod te ruim geïnterpreteerd
Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft een groot aantal boetes, die door de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zijn opgelegd aan elf tabaksfabrikanten en -groothandelaren, van tafel geveegd.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Coca-Cola zet K-pop in bij nieuwe smaak
Coca-Cola introduceert de eerste Coca-Cola Creations van 2024: Coca-Cola K-Wave Zero Sugar. De limited edition variant is geïnspireerd op K-pop, een Zuid-Koreaanse subcultuur die wereldwijd populair is door de bijbehorende popmuziek, films en beauty- en fashiontrends.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe sprekers Branded Content Event
[advertorial] We hebben een bomvol sprekersprogramma op het Branded Content Event. Je kunt onder meer sessies bijwonen van: Abovo Maxlead, Studio100, HEMA, Team5PM, ING Nederland, LINDA., Elvea en Mediahuis. Kortom het is een zeer diverse line-up. Daar wil je toch bij zijn? Bestel nu je ticket met 30 euro korting.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.