webversie - gegevens wijzigen / afmelden
Nieuwsbrief van vrijdag 21 september 2018

Ook last van verdwijnende apps op je smart-tv?

TV-kijkers ergeren zich groen en geel aan apps die ineens niet meer beschikbaar zijn op hun smart-televisie, zoals de NPO-app, RTL XL en Skype. De Consumentenbond kreeg daar honderden klachten over binnen. Ook een klacht indienen? Lees er hier alles over.

 

 


Zo krijg je weer de controle over Windows-updates

Laten we wel wezen, Windows-updates komen nooit geleden. Het ene moment alleen wel wat beter dan het andere. Welke opties heb je daar zoal voor? We lopen er met je doorheen in deze video-workshop.


Hoe kies je de juiste Chromebook?

 Het is een fantastische ontwikkeling dat we, dankzij Chromebooks, een notebook kunnen kopen voor prijzen waarvoor je geen tweede hypotheek hoeft te nemen. De keuze is echter gigantisch en elke Chromebook heeft zo z’n eigen voor- en nadelen. Hoe kies je nu de Chromebook die het beste bij je past?

 

 


Compacte home cinema soundbar winnen? Doe mee met ons testpanel!

Een goede film, check! Prachtig beeld dankzij een mooie televisie, check! Je lijkt het helemaal voor elkaar te hebben, maar hoe goed is de kwaliteit van het geluid eigenlijk? Voor wie geen plaats heeft voor een enorme soundbar kan de compacte Polk MagniFi Mini uitkomst bieden. Ondanks het kleine formaat moet deze in staat zijn om de juiste geluidskwaliteit te bieden voor een optimale filmbeleving. Wil je ervaren wat de MagniFi Mini voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor het testpanel!
Lees verder ...

Slimme klok en magnetron van Amazon

Amazon kondigt tijdens zijn Hardware Event te Seattle een hoop nieuwe producten aan, die allen in min of meerdere mate met de spraakassistente Alexa zijn uitgerust. De meest opvallende daarvan zijn een slimme klok en een slimme magnetron.
Lees verder ...

CBS: 'Hack-aanvallen worden weinig gemeld en bestraft'

Slachtoffers van cybercrime doen in driekwart van de gevallen geen aangifte bij de politie, zo blijkt uit een nieuw rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek. En van de 2300 aangiftes van hacking loste de politie nog geen 5 procent van de gevallen op.
Lees verder ...

Draadloos, rechtop laden met Logitech Powered

Draadloze opladers zijn vaak platte schijven waar uw de telefoon op legt. Dat is niet altijd even handig. Logitech verkoopt nu het Powered oplaadstation.
Lees verder ...

IObit Uninstaller 8 helpt bij bloatware

Ongewenste software blijft voor velen een doorn in het oog. Of je het nu per ongeluk zelf installeert, of dat fabrikanten ervoor kiezen hun systemen vol bloatware te stoppen.
Lees verder ...
Heeft u een vraag aan de FAQman?


Iedere dag vind je in de Hubbit de mooiste aanbiedingen van de beste gadgets. Kijk snel op Hubbit.nl!.


uw FAQman

Windows 10: systeemeisen