Ook voor jou een Lekker Leven Box lezer?

4 maanden geleden


Text only:

Preview tekst Preview tekst Bekijk de webversie Lekker Leven Tips  

Beste lezer,

Wat hebben we veel mensen ontmoet de afgelopen dagen op de Allergiebeurs en Gezondheidsbeurs! Zet de volgende editie - van donderdag 6 t/m zondag 9 februari 2020 in de jaarbeurs Utrecht - alvast in je agenda. 

Op de beurs hebben o.a. Marieke en Marloes dagelijks lezingen gegeven, maar ook Prof. dr. Rustemeijer, Sacha Visser, Jacqueline Gerritsen, Lene Still en het NOD hebben hun kennis gedeeld. Binnenkort zullen we de presentaties op onze site delen zodat je de informatie nog eens rustig kunt nalezen. 

We hebben nog een klein aantal Lekker Leven Boxen over, die gaan we nu eenmalig versturen als cadeautje bij aanschaf van een zelfzorgprogramma. Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat: 

Lekker Leven Box voor jou! 

Op de Allergiebeurs presenteerde we de Lekker Leven Box. Een box met producten die glutenvrij, lactosevrij, fructose-arm en ook nog eens geschikt zijn voor het FODMAP arm dieet.

Bij aanschaf van een van onze zes zelfzorgprogramma's ontvang je de Lekker Leven Box t.w.v. 70 euro GRATIS! Wees er snel bij, we hebben er nog maar 50 over. Dus twijfelde je nog of je deel zou nemen aan één van onze programma's, dan is NU het perfecte moment om mee te doen. 

In onze webshop kun je de Lekker Leven Box toevoegen aan je winkelmandje. Wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt bezorgd!

Zoals je wellicht weet staan onze zelfzorgprogramma's vol met informatie, praktische tips, menu's, recepten, boodschappenlijstjes én worden ze vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Wees er snel bij en lees meer over de zelfzorgprogramma's door op deze knop te klikken:

  Nu snel want op = op

In de Lekker Leven Box zit informatie of producten van:

Allergieplatform, Alpro, Biobites, Bonvita, Consenza, 
Daura Damm, DCN, Disolut, Elvee, Go-tan, Hoeksche Chips, 
Lima, Peak’s Free From, PDSB, Schär en Tempocol.

De producten zijn glutenvrij, lactosevrij, fructose-arm en ook nog eens geschikt zijn voor het FODMAP arm dieet.

Vergoeding Zelfzorgprogramma's

We hebben op dit moment maar liefst zes zelfzorgprogramma’s die je zelf, of samen met de behandeling van je diëtist of arts, kunnen helpen om snel van je klachten af te komen en te begrijpen waar ze vandaan komen.

FODMAP Arm dieetSIBO (te veel bacteriën in je darm) dieet bij PDSGluten- en Lactosevrij dieetHooikoorts ManagementHistamine OvergevoeligheidFructose Overgevoeligheid

Het leuke is dat veel zorgverzekeraars gezondheidscursussen of preventieve cursussen vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Dat is fijn, want dan gaat het niet van je eigen risico af! En kunt ook gewoon je diëtist blijven bezoeken, dat komt uit een ander potje.

Lekker Leven Lidmaatschap

Meer kennis over je aandoening geeft vrijheid. Daar zijn wij bij Allergieplatform van overtuigd. Niet voor niets is ons motto 'Lekker Leven met Allergie'!

Wij zijn er voor jou! 

Sinds onze oprichting in 2004 werken we continu aan het verbeteren van kennis rondom allergie. Niet alleen bij mensen die een allergie hebben, maar ook bij zorgprofessionals, horeca en het grote publiek. Met jouw steun hebben we grote stappen kunnen zetten!

Bovendien als je je nu aanmeld krijg je als je de Allergiebeurs bezoekt een leuke goodybag! Lidmaatschap kost 5 euro per maand en kan op elk moment opgezegd worden. 

Ik word ook Lekker Leven Lid! 

Graag tot snel!
Marloes Collins, namens het team van Allergieplatform.nl 

 

Allergieplatform.nl
Postbus 244
3340 AE H.I. Ambacht
info@allergieplatform.nl

         

stuur deze e-mail door| voeg mij toe aan je adresboekmijn gegevens wijzigen | afmelden nieuwsbriefAllergiesupermarkt.nl

Categorieën: Gezondheid | Welzijn
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019