| | ''Op 16 maart gooien we ons terras open'' Gilles Harthoorn is eigenaar van Hotel-Café-Restaurant Duinzigt op Schiermonnikoog. Gisteren zetten veel horecaondernemers in Friesland de terrassen op de kop als ludieke actie vanwege de sluiting […] Lees verder |
|
|
|
| | Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Horeca naar de stembus deel 3; PVV Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor […] Lees verder |
|
|
|
| | Adriaan Visser nieuwe hoofdsommelier Harry's Maastricht Adriaan Visser is de afgelopen jaren werkzaam geweest in diverse gerenommeerde zaken, waaronder Cordial in Oss en tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze. Hij is de derde Nederlander die in het bezit […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | België opent horeca hoe dan ook niet in maart In België heeft de horeca al meer duidelijkheid gekregen, alhoewel de boodschap somber is: de horeca zal hoe dan ook niet in de loop van maart heropenen. De minister van Volksgezondheid, Frank […] Lees verder |
|
|
|
| | Eindhovens culinair bolwerk De Karpendonkse Hoeve verkocht Het Eindhovense restaurant De Karpendonkse Hoeve komt na bijna vijftig jaar in andere handen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het restaurant is al 42 jaar in het bezit van een felbegeerde […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|